Kbrnrmrt Meltem3421 Çirkinleşirsin kız Zor geçerse kız Miden bulanırsa kız Hep kötü şeyleri kız bebekler yapıyor Nasıl bi toplumumuz var ya
nurikbal_06 Meltem3421 doğruluğu nedir bilmiyorum ama kızım olucak ilk 4 ay bulantida kafamı kaldiramiyodum aşırı aşırı bulantim vardi yanihiçbir şey yiyemiyordum da 37. Haftaya geldim bu son ay da yine başladı maalesef 🫠
hasretsisman nurikbal_06 son aylarda da ilk aylardaki şikayetler geri gelebilir ve ishal de olursanız doğum belirtisidir derler 💖🌸
eminedln-27 Meltem3421 alakası yok tabi. 5 ay boyunca 3 öğün affedersin istifra ediyordum. Hatta artık dilimin kökü ağrıyordu öğürmekten.😂
Literary2508 Meltem3421 benim ilk başlarda aşırı midem bulandı hep kız olucak dediler ama cinsiyetimiz erkek saçmalık bnce
Boncukk123 Meltem3421 oyle söylüyorlar canım nasib olursa benim oğlan ama ilk 3 ay cok öğürdüm gözlerim kırmızı olurdu acı su gelirdi bazen kusardım da özür dilerim. Yani herkese göre degısır mı bilmiyorum bu ama ben ilk 3 ay cok zorlanmıştım
Betul-97 Meltem3421 Annem erkek kardeşime hamileyken o da mide bulantısı çekmiş 4 ay. Kuzenimin eşinin 2 tane erkek çocuğu var. Hiç öyle kusmam olmadı 1-2 istifra etmişimdir dedi. Herkesin bünyesine farklı sanırım. Ben hep kusuyorum ama bakalım ne olacak
hasretsisman Meltem3421 Erkek doğuran arkadaşım doğumdan bir gün önceye kadar kustu kız doğuracak olan ben hala bulantı ilacına devam 🥲😂💖
nurikbal_06 hasretsisman valla doğurmak istiyorum artık ya o kadar agirlastim ki yürürken kasiklarimda hissediyorum her hareketim kisitlandi
11-02- Meltem3421 çok saçma benim bebeğim erkek ilk 4 ay boyunca kustum sudan bile tiksindim sen düşün
Melissaa06 Meltem3421 bebeğim erkek ve 4 ay boyunca ne yediysem geri çıkardım şuan 35 haftalık oldum ara ara yine yediğim her şeyi çıkarıyorum🙁
Gamzeramo Meltem3421 benim bebegim erkek hic bulanmadi midem zaten 29 haftalikken dogum yaptim 2 hafta önce 29 haftaya kadr hic bulantim kusmam olmadi
snysngn Meltem3421 ilk kızımda 9 ay kustum. ikinciye hamileyim 29 hafta olduk .ilk 4,5-5 ay kustum hatta öyleki hastanelik oldum bu yüzden. mide bulantılarım geçti ama buda kız 😁 birsürü doktor kız demeseydi inanmazdım 😀
LamiyaCetinkaya Meltem3421 Önceki gebeliğimde doğuma kadar mide bulantısı çektim, şimdikinde sadece 2. ve 3. ayda bulantım oldu sonra geçti gitti. İkisi de erkek.
scucer Meltem3421 gorumcem de erkek dogurdu 9 ay kustu, benimde oglum olacak bir kere kusmadım. Bunyeden bunyeye degisiyor bence hurafe 🫢