Mucizem_01011 Meltem3421 bence saçma ya bütün urafeler bana yalan gelmeye başladı nedense bünyeyle alakalı bence
Edaa01 Meltem3421 canım tam tersi oğlumda icim dışıma cıkıyordu 4 ayıma kadar istifra ettim sonuc oglum oldu😂 bu 2 hamileligim mide bulantısı yok cok bakalım 🥰
Fatmac Meltem3421 bence yok. Benim kesin değil ama erkek olabilir dedi doktor. Çok kusuyorum ve uyuyorum sürekli
Meltem3421 Edaa01 benmde oğlumda hamilelik nedir bilmezdm bu 2. Gebeliğim çok mide bulantım var herkes kız diyip duruyor tabikide herşeyin hayırlıssı olsun öncelikle
Umut5135 Meltem3421 hayır bu yanlış bir bilgi oğlumda 9 ay boyunca bulantı ilacı kullandım ben bulantı olayı kişiye göre değişir
Emsl Meltem3421 Tam tersi oğlum olacak 35 haftalık şuan hala bulantılarım devam ediyor tatlı derler ilk 4 ay tatlıdan tiksindim resmen
Selvanur4141 3 aydır midem ağzımda gezdim daha bir haftadr oh çektim ve bugün yine bulantım var doktorum yüksek ihtimali erkek olarak değerlendirio 🙂 alakası yok bence bünye farklılığı Ha birde sürekli yorgunluk ve uyku var hayla geçmedi 😅
elidaa İlk oğlum oldu kusma yrme içme isfar 2 aydan 7 aya kadar sürmüştür.Simdi 2. Hamileyim 22. Haftalık oldum çok şükür hiccc bişe yok cinsiyet alakalı olduğunu düşünmüyorum
2prensesannesiiii Meltem3421 kızmda 4+5 te başladım kusmaya doğuma kadar devam etti bu gebelikte bulantı var ama kusmam her zaman olmuyor kızıma göre daha hafif 10+2 oldum
Elo__35 Meltem3421 hiç inanma 5. Haftada başladı mide bulantım 29 dayım hala aynı yok erkek bebek güzelleştirir diyorlar çenemde leke felan çıktı ben hep ters oldu oğlum oluyor o yüzden inanmıyorum birtek erkek bebekte fizik bozulmuyor diyorlar bu doğru olabilir gerçi Buda doğru değil bence kusmaktan bozulmadı 😂😂😂😂
cutecik Meltem3421 alakası yoook bence ilk gebeliğim erkekti o kdr çok bulantm oldu ki şuan kızım yolda onda aksine az yaşadım
BusraTi36 Meltem3421 kızımda 17. Haftada bıçak gibi bulantım kesildi. Şimdi ki bebeğimin cinsiyeti erkek 18. Haftadayım hala midem çok bulanıyor
hulya_mry21 Meltem3421 kim demişse yalan😀erkek bebek bekliyorum 10 gün sonra doğumum var bulantım felaket hala geçmedi 😀