Yaso2110 Merhaba, doktor 13+3 te erkek yanılma payımız çok az fetal dna sonucunu bekleyelim dedi sonuç kız çıktı fetal net sonuç ama benim gibi olan var mı kafamız çok karıştı😕 Burada erkek ismi için anket bile açmıştım şimdi gündem tamamen değişti☺️
Fdmgnr Yaso2110 fetal DNA da ne çıktıysa o doğrudur canım yanılma yok onda. Hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin önemli olan o sonuç temiz çıkmış sanırım şükür
miray777 Yaso2110 merhaba bizimde öyleydi ultrasonda erkek görmüştü doktorum fetal dna kız:) ve bebeğimiz kız detayda da her şeyi gördük
Evremoz Yaso2110 Fetal de yanilmaz olma ihtimali yok denecek kadar az. Dna sını inceliyor kromozom bakıyorlar sonuçta , fetal sonucuna göre doktor tekrar incelese iyi olur sanırım
Gulsahgunhan Yaso2110 13 +3 cok erken bnce 16 da bile net söyleyemiyorlar bizde fetal dna da öğrendik dr fetalde ne cıkarsa o ddi kromozom dan bakılıyor yanılma payı yok dedi ve kız sonucunu aldık 19 haftalığız 17. Haftada ultrasonda kız dendi bnce fetal dna ne cıkarsa odur
Yaso2110 Fdmgnr evet sağlıklı olması en önemlisi biz zaten kız istiyorduk ama doktorun söylemi bizi biraz çekindirdi başka bir doktorada mı görünsem bilemedim 😕
Yaso2110 miray777 bizimki de değişmez umarım böyle yanılınca fetal de doğru kontrol edildi mi diye düşündüm
cokbilmismom Hafta ultrason için yanılma payının yüksek olduğu haftalar anca 15 16da net söylüyorlar doktor yanıltmış siziii