Mekklc Kızlar dün geceden beri sürekli karnım sertleşiyor geçen hafta sertleşmeden dolayı sancılarım vs çıktı ve iki gece üç gün hastanede yattım . sertleştiği an kalbimde çarpıntı olup nefes almam hızlanıyor bu durumu yaşayan var mı
Mekklc Ecemnm 34+1 haftalık olduk geçen hafta sancım 100 lere çıkmıştı o yüzden korkuyorum sancı çıkınca bebeğim sertleşiyordu
Mekklc Mnktrtamnk 34+1 haftalığız geçen hafta hiç ağrım sızım yokken 100 leri gördü sancım ama hissim yoktu o yüzden korkuyorum toplanma olunca sancım tavan oluyordu
Mnktrtamnk Mekklc ben 25 ten beri öleyim şu an 32 deyim 31 de sancım tuttu nst de 70 leri gördüm yatış yapıldı iki tane ciğer geliştirici vuruldu ilaçlarla evde yatıyorum şu am sancım yok ama kasılmalarım var 34 bekliyorum bir gün geçti bir gün geçti diyerek yarın tekrar kontrolüm var
Mekklc Mnktrtamnk Ay bizde öyleyiz bugün de geçti bir gün daha atlattık vs diye doktorum yürüyüşü vs yasakladı zorlanmadan sadece yemek yapabilirsin dedi iki tane ciğer geliştirici iğne yapıldı adalat hap kullanıyorum inşallah bebişler bekler .
Mnktrtamnk Mekklc aynı şeyler bende yatıyorum banyo vs basit şeyler yürüyüş pilates yalan oldu🤦🏼♀️ Kısmet böleymiş inşallah uzun süre sabreder bizim minnaklar 🤲🏻