Suadmsv Kızlar yarın sabah 11 de anestezili hsg çekilicem lütfen bana dua edin hiç bir sorun çıkmasın 😔 her ne kadar ilaçlı olsa da çok korkuyorum işlrm sırasında uyanmaktan ya da tam uyumadan işleme başlanılmasından 😞 bu arada hastene diyarbakır memorial hastanesi inşallah hiç bir acı hissetmem o an
minnosbirkiz Suadmsv anesteziliyse hiç korkma canım, yarım saat içerisinde uyuyup uyanıyorsun, aslında işlem 5dk sürüyor, sadece uyuyup uyanmayla uzuyor ☺️ bende ekim ayında anestezili çekilmiştim, hiç bişey anlamadım
Ahsksdk Suadmsv anestezi ile yapılacaksa hiç korkma hiç anlamıyorsun bile hemen olup bitiyor kolay bir işlem sonrasında da regl gibi bi ağrı oluyor çok şiddetli değil
Kloroform Suadmsv ben 2 kere anestezisiz çektirdim. Bence çok kolay bir işlem ama tabi herkesin acı eşiği farklıdır.
Suadmsv Kloroform benim acı eşiğim falan yok iğneyi görsen ağlarım o yüzden benim asıl merakım ben tam olarak uyumadan hangi işlemleri yaparlar ya da yapmazlar tamamen beklerler mi 😔
Kloroform Suadmsv anestezinin amacı sizin birşey hissetmemeniz sonuçta. Neden siz tam uyımadan işleme başlasınlarki. Korkmayın bence boşuna.
ilayda_2309 Suadmsv canım hiç bir işlem yok sadece serum takıyorlar zaten başka bişey yok bana doktor şey demişti iyi uykular bende dddim ki ben uyuyamam ki dedim o esanda doktor uydun mu dedi hıı dedim sonrası yok bende bı uyandım odadayim
papatyaolsun Anesteziyi vermeye başladıkları an hemen bayılıyorsunuz zaten uyanmanız mümkün değil. Uyumadan hiçbir şey yapmıyorlar. Bir de nasıl uyuttuklarını bile anlamıyorsunuz zaten
Erva18 Suadmsv canım ben cuma günü çektirdim zaten narkoz vermeden önce sakinlestirci yapıyor sonra da bayılıyorsun ben ne ara uyudum onu bile görmedim o kadar hızlı bayıltiyorlar uyanırken de adet sancısı gibi sancim vardı bugün hala hafif lekelenme oluyor
Esim Suadmsv ben anestezi almadan çekildim, çok da ağrımadı dayandım yani regl ağrısı gibiydi, anesteziyle hiç korkmayın