Nemihaa Merhaba, hamileliğinizi kaçıncı ayda paylaştınız yakın çevrenizle daha sonra ise sosyal medyada?
Nurr_22_22 Nemihaa sosyal medyada 16 haftadan sonra paylaştım testi yaptığım günde hamile olduğumu söyledim hem aileme hem eşimin ailesine
br2023 Nemihaa testi yaptm ben eşim kaynanam üvey kaynanam eltim bide annem biliyodk bir gün geçti üvey annem de öğrendi sonra ablalar fln çevrede kimse bilmyr daha 😂
Edaacar-ozkan Nemihaa ben 3 ay dolmadan kimseye söyleme taraftarı değildim ama sevgili eşim öğrenir öğrenmez ailelere söylemişti 🤣 benden habersiz
Yesilhome Nemihaa ben tedavile hamile kaldım o yüzden ailelerimiz pozitif haberi aynı gün duydu şuan 26+4 sosyal medyada paylaşmadım paylaşmamda sanırım çok aktif değilim orada
Minigiim-vebenn52 Yakın çevreme 12 de yakın çevre dediğim aileler Sosyal medyada paylaşmadım 🤣 kullanmıyorum çünkü whatsapta da paylaşmadım gerek yok bilmeseler de olur
Opheliaxxx Nemihaa haberi 10. Haftada paylaşmıştım yakın çevremle. sosyal medyada hiç paylaşım yapmadım
Opheliaxxx Opheliaxxx tabii annemlere kayınvalidemlere ve yakın arkadaşıma test pozitif çıkar çıkmaz söyledim
MrsyLmz Nemihaa aileye 12nci hafta, sosyal medya 5nci ayda :) ilk bebegimi kaybettigim icin boyle karar verdik esimle.. o donemde en yakinlar bile sacma sapan yorum yapip insanin sinirlerini ziplattigindan dolayi heyecana kapilip soyleme taraftari degilim.
Nisniss Ben hamile olduğumu bilmeden etrafımdakiler sen hamilesin diyodu zaten test yapınca direkt söyledim ailelere. İş yerime 5 ay söylemedim. Sosyal medyada da hiç paylşamadım doğunca öğrenir hepsi 😂
Ebrarabla_06 Nemihaa testi yaptığım da kendi aileleme ve eşimin ailesine demiştim sonradan yavaş yavaş etrafımda olanlar duydu sosyal medya kullanmadığım için de kimse bilmiyor
Dadymom1 Nemihaa aileler ile 6.haftada paylaştık. Şuan 30+4 üm, sosyal medyayı çok aktif kullanmama rağmen paylaşmadım, düşünmüyorum.