Minigiim-vebenn52 Nasıl yaptınız deterjan almadım biberon ve emzik için. Sadece kaynar suda bekletecek miyim yoksa tencere de mi kaynatıcam erimez mi ? Lansinoh biberon ve wee baby emzikler
Nurr_22_22 Minigiim-vebenn52 üni baby nin biborun temizleyicisini aldım hergun kaynatmiyorum 3 4 günde bir kaynatip temizleyici ile iyice yıkıyorum normal zamanda da günlük temizleyici ile yıkıyorum
_Daydreamer_89 Minigiim-vebenn52 steril makineleri var ben aldım çok memnunum ilk önce bebek deterjanı ile yıkayıp sonra makineye koyup steril ediyorsunuz
Merve1414 Minigiim-vebenn52 ben sıcak suda yıkayıp kaynattim tencereye koyup sattkerce kaynatmiyosun zaten 5 dk falan
Minigiim-vebenn52 Nurr_22_22 ben ilk kez yapıcam ya yenidoğan için kaynatmam gerekir mi ilk işlemde nasıl yapıcam hele bi anlatın 🙃🙃🙂
Nurr_22_22 Minigiim-vebenn52 ben 5 dk kaynattim sonra temizleyici ile yıkayıp iyice kuruttum emzikleri de kaynattim ama birleşim yerine çok su doldu iyice kurutmak gerek
Minigiim-vebenn52 Furkanhifa bende de var cam Bide lansinohun plastik biberonları izledim Lansinoh kaynatılıyomus da emin olamadım 🤣