Pamuk Betuulll1 Oncesin de devlete karşı ön yargım vardi.1,5 aydır her hafta devlete gidiyorum.Perinatoloji takipliyim her hafta gidiyorum.Tum on yargılarım bitti doktorum mükemmel ötesi onu görünce içime huzur doluyor☺️ Mühim olan kurum değil doktor🙏
Esraalic Betuulll1 özelden çok daha memnunum tabiki ama maddi acıdan biraz sıkıntılı devlette de iyi doktoru bulmak önemli
aslhnkrts9 Betuulll1 6.aya kadar hep devlete gittim arada bi kaç kere renkli ultrason için özele gittik ama şuan hem devlet hem özel perinataloji takipliyim ben devletten daha memnun kaldım şuana kadar
Nskan Sağlık sigortası yaptırdım özele gidiyorum. Çalışıyorum işten sürekli izin alamıyorum devlette test yaptırmak falan çok zor geliyor bana istediğin zaman olmuyor aslında daha çok onun için özel istedim doktorumdan çok memnunum
Nilay-Duru Haftadayim hep devlete gittim. İlk kan testine gittiğim doktorla devam ettim iletişimi ilgisi çok güzel. Doğum sürecinde serviste falan nasıl olur şu an bilemiyorum inşallah o süreç de güzel ilerler. Şu an için devletle ilgili tek problemim randevu bulamamak. Son haftalar artık randevu olayı çok sıkıntı
Yenianne7 Betuulll1 İyi doktor olursa tabiki devlet daha iyi özellikle de bütçe açısından. Ama ben maalesef iyi doktorlara denk gelemedim. Özele gidiyorum Medipol Feride hanıma takipliyim memnunum doğumuma az kaldı bakalım kısmet 🌸
hunilimom Betuulll1 iyi bir doktor ve hastane bulursan devlette iyi ben ikisini de devltte yaptım doktorum çok iyiydi çok memnundum keşke özele gitseydin demedim tel sevmedigim nokta beklemekdi onun dışında hiç sorunum yoktu