smnbr 34 den selamlar. Her şey hazır inş bavula koycam eşyaları. Elektrikli pompam var. Onu koymalı mıyım sizce? Bi de emzirme yastığı? Doğum normal olursa 1 gün, sezaryen olursa 2 gün hastanede kalma olacak
Ozlemkaan smnbr ben koymayı düşünüyorum burda da çoğu kadında gördüm yorumlarda koymuşlar yani pompayı emzirme yastığı ben düşünmüyorum zaten almadım evde de kullanmicam belki hemen sütüm gelmeyebilir hemşireler de onaylarsa faydası olucaksa pompayla sağım yapıp verebiliriz bebeğe
Lavinya_21 smnbr bence koy her ıhtımale karşi. Ben koymadım evden de uzak oldugum ıcın eşim merkezde başka bir tane almak zorunda kaldı. Pişman oldum koymadıhıma
cutecik smnbr doğumunuz özeldeyse koymanıza gerek yok hastaneden istediğinizde hemen temin ediliyo siz yine bir sorun ama boşuna taşımayın
likesah smnbr ozel hastanelerde hastane tipi pompalar oluyor ihtiyac olursa dezenfekte edip veriyorlar. Dogum yapacaginiz hastane ozelse bir gorusun. Emzirme yastigini ben goturmedim kirlenmemesi icin. Hastanedeki yastiklarla idare ettim Sahsen cok ihtiyac duymadim emzirme yastigina.
smnbr Minigiim-vebenn52 Evet özelde olacak doğum inş. Hemşirelere sorayım o zaman ya. Koca pompayı götürmek istemiyorum hiç
Minigiim-vebenn52 smnbr evet bende sorucam ablama vermişlerdi hatta özeller kiralıyor bile eve götürmek için sorun ona göre koyun bence
BenSem smnbr ben koyucam canım. İlk doğumda çok lazım oldu. Bunda kesin koyarım. Hastane pompasını kullandım işe yaramadı eve geldim kendi pompamla kullandım
2cocukluu-annee smnbr ben koydum emzirme yastini da goturucem insallah dogrulmakta sıkıntı cekersem falan emzirme yastigiyla daha kolay olur
Youngplanner smnbr kendi pompanızı götürün emzirme yastığı götürün ve biberon değil kaşık biberon götürün emzik asla götürmeyin 😍 hayırlı doğumlar
Ddmyu smnbr kesinlikle koyun ben koydum onsuz ne yapardım bilmiyorum iç. Hastanelerde de var ama sırayla odaları geziyor . Özelleri bilmiyorum benim bebeğim erken doğdu yogun bakıma girdi ona süt yolladım sağıp ama sizde sütün gelmesi için kullanabilirsiniz