esraeses Kızlar benden bıktınız biliyorum ama hala adet olmadım. Kan testi vermiştim adetim 4 gün geçtiğinde ama negatifdi şimdi 7 gün geçti hala adet olmadım adeti hiç gecikmeyen bir insanım ya ne yapsam sizce ? Maydonoz suları felan içsem mi adet olmak için bi daha mı kan versem ?
1prensannesi2312 esraeses tekrardan bi kan verin isterseniz eğer varsa bu sefer çıkar muhtemelen belki geç döllenme olduysa o yüzden çıkmamış olabilir eğer yine negatif çıkarsa ondan sonra içersiniz
yagmurus esraeses hamile kalmadan önce bende de olmuştu 8 gün geçikmişti ama olmadı gebelik yoktu test falan yaptım kan verdim yok üşütmeye bağlı da olabilir strese bağlı da olabilir
esraeses ttazeannee böyle bir ihtimal olur mu acaba ya hiç ihtimal de vermiyorum ama adetim de hiç sekmez kafam çok karışık acaba gecikmenin kaçıncı gününde versem şuan 7. Günü
Moommyyy esraeses ya aslında olsaydı çıkması lazımdı , adet 7 gün geçikince çıkmama ihtimali biraz zayıf :/ benimde arada oluyordu öyle hormonlardan kaynaklı
esraeses Moommyyy 4. Gün gecikmesinde kan vermiştim şuan 7. Gün. Ya neden olur ki korkmaya başladım çok düzenli adet olan biriydimm bi hastalık belirtisi mi
Moommyyy esraeses sen rahatlamak için bir daha kan ver istersen ama stres yapma yaptıkçada olmazsın , kadın doğum doktoruna görün zaten ilaç verir olursun hemen , bunlar normal şeyler kadınlar her zaman aynı şekilde adet olmayabilir .
esraeses Moommyyy haklısınız inanın bir evladım var hiç alttan muayene olmadım seseryan doğum oldu. Adet sorunu da hiç yaşamadım böyle şeylerden inanılmaz çekiniyorum randevu almıştım alttan muayene ediyor yazdılar diye iptal ettim çok stres yaptım
esraeses Moommyyy yarın gidip versem mi Sağlık ocağında ki aile hekimi gebelik yok zaten tekrara gerek yok derse 😲
esraeses yagmurus bende gebelikden umudumu kestim sizin de benim gibi hep düzenlimiydi. Alttan muayene fobim var offf ne yapacam yaaaa
Canan9756 esraeses korkma rahat ol bende öyleydim ama acı yok zaten sağlık bu şimdi rahat rahat gidiyorum
yagmurus esraeses düzenliydi benim adet günlerim zaten gecikince şüphelendim ama gebelik değildi çünkü 8 günde adet gecikmesi için uzun bir süre
Handesel esraeses ay bir an kendi yorumum sandım benim komple hastane fobim var doğumdan sonra hiç gidemedim korku oluştu benimde gecikmişti 6 gün dün oldum hemen kekik kaynattım içtim temizlensin diye stres yaptıkçasa gelmiyor canım
esraeses Canan9756 haklısınız elimde değil ama diyorum ya doğum yaptım ona rağmen hiç alttan muayene olmadım hiç gecikme adet sorunu da yaşamadım acaba neden oldu ki pcos olabilir mi ama birden bire olur mı ?
Moommyyy esraeses kadın doğum doktoruna git zaten adet olmadım dediğinde ona göre muayene ve tetkik yapacaktır , allttan muayeneden de korkmana gerek yok evli kadınlara genelde öyle bakmayı tercih ederler zaten, en sağlıklısı o şekilde