aliininanasi Nnoktaa ay ne kadar güzel yazmışssınız inşaallah bekleyen herkesin içindede benim böyle su gibi akan doğumumuz olur. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın gözünüz aydın olsun
Duygulu34 Nnoktaa Nnoktaa bu nasıl güzel bi anlatım. 😍 36 ya girdim gözlerim dolu dolu okudum nedense😂 teşekkür ederim verdiğiniz pozitif enerji için
Gmzgkck_ Gözünüz aydin Rabbım hayırlı evlat eylesin. Güzel enerji dolu doğum hikayeniz için normal doğum isteyen ama Bi okadar da korkan bir anne adayı olarak teşekkür ederiiim 😀
Nnoktaa Holamerf ama benim suyum gelmiş 2-3 cm açılmam vardı. O sudan sonra dönülmez akşamın ufkundaydım 😂😂😂
Bestelim gokyuzununogrencisii yaa bilmiyorum bana da epidural fayda etmedi ya da anca o kadar mı kesebildi acıyı bilmiyorum benim de aynı kızım kolikti tam biraz rahatlayacak gibiydim ki 5 aylık diş çıkarmaya başladı bende tek başıma baktım çok zorlandım kızım iki yaşına gelene kadar eşimle çok büyük problemler yaşadık senin eşin de mi öğretmen yok ben büyüğüm sana göre 32 yaşındayım 🙈
bebilique Anzilha Korku polisi misiniz ya? Bana da pozitif gelmiyor normal doğum hikayesi, ki kadın zaten isteğiyle sezaryen olmuş sizin tekrar onaylamanıza ihtiyacı yok. İnsanların duygularının zorbalığını da yapmayın bi zahmet.
Seda_nur4760 Nnoktaa dediğin gibi insan herseyı önce kendi kafasında bitirmeli senın yaptığın gibi helal olsun diyoree be senı alkışlıyoreee☺️☺️☺️☺️
Seda_nur4760 Nnoktaa ay inşaAllah canım benim Rabbım banada nasıl etsin buraya atlattık dıye yazmayı inşallah ❤️❤️❤️
Seda_nur4760 Nnoktaa bıde ben bişey sorucam bu uygulamaya göre 31 +3 gebeliğim benim ama mesela ultrason da 10 gün önden gidiyor ultrason dakı haftasına göre mı dewam etmem gerekiyor
Cnar_neslihan32 Seda_nur4760 benimde uygulamaya göre 11 günüm var doktorun dediğine göre de kırk hafta iki günlüğüm bende anlamadım 😁
Cicegim1 Nnoktaa yaa kızım sen manyakmısın hem güldürdün hem ağlattın kusura bakma byle yazdm ama o kadar samimi anlatmşn ki sanki karşımda en yakn arkadşm varmş gibi hissettm şimdi bu bnm aklmdan hiç çkmaz ve doğm anında aklıma gelir gülersem anarım seni o an 😍😂
Nnoktaa Cicegim1 çiçeğiiiimmmm gel sarılalım o zaman 😂🥰😍😍 olsun varsın en yakın arkadaşın bil beni. Annişiz kıııızzz bizzz. Biz birbirimizle samimi olmayacaz da mahalle bakkalıyla mı olcaz 😂😂😂💙💙💙
electus35 Nnoktaa Gerçekten çok akıcı yazmışsın. Gözümde canlandı. Allah analı, babalı büyütmek nasip etsin 🙏