Egemoms1303 Cnar_neslihan32 ay valla canim şuan aynı durumdayim bende bugun öğrendim ama neye göre bilemedim bizimde 39+1 ama ultrasona göre 41+3 😳
Cnar_neslihan32 Egemoms1303 valla insan hangisine göre kendini ayarlicak bilemedim ha e yarın ben doktora gitcem ağrım sızım da yok suni sancı verelim derse ama daha benim dokuz günüm var bende isterim bı an önce kucağıma almayı ama hiç ağrım sızım yokken de suni verirlerse bi sıkıntı olur mu acaba
Cnar_neslihan32 Egemoms1303 bebeğin kilosuna göre haftasını belirliyorlar ultroson da yanlış gösteriyor ben iki hafta önde dediğinde 33 haftaliktim doktor bana 35 dedi bende doktorun dediğine göre hesap yaptım doktor sorduğunda onun iki hafta önde dediğine göre hesapladım söyledim şimdide doktorda 38 hafta dört günlük çıkıyor bende de kırk haftalık dört günlük çıkıyor anlamadım ben bu işi ya normal doğumda kaç kaftays kadar bekliyor doktorlar bı bilginiz var mı acaba
Egemoms1303 Cnar_neslihan32 bizim makat gelişti baş geliş olmuş kanala girmemiş kafasını döndürüp duruyor bu defa da kilosu fazla o yüzden zorunlu sezaryen alacakmış 😌 çarşamba nasipse ❤ 41 haftaya kadar bekliyoruz demişti bana 🤭
Cnar_neslihan32 @"Ege Egemoms1303 benimkide girmedi herhalde daha çünkü kaburgalarimin otlar fln dolu daha hamile kalmadan önce hamilelik belirtisi arardım krndimde şimdide doğum belirtisi arıyorum bide bugün karnıma ağrılar giriyor ara ara
Cnar_neslihan32 Egemoms1303 bklm bizim sonumuz ne olcak bana normal doğum dedi ama bilmiyorum kanalda değil henüz
Cnar_neslihan32 Egemoms1303 ayy en azından günü belli senin ya bende oda yok valla bı belirti de yok hiç bişey yok
Egemoms1303 Cnar_neslihan32 bende hep belirti arıyorum yok meger hafif sancı varmış ama ben hiç hissetmiyordum😂 acı eşiğin baya yüksekmiş diyor Hangi doğum hayırlısıysa o olsun inşallah 🥰 Rabbim yardım etsin canım vakti zamanında gelsin 🥰
Nurkose1 10 haftalıkken okuduğum hikâye aklımda kalmış suan 38 hafta 2 günlüğüm moral bulmak ve bana enerji vermesi için geri geldim , sağlıkla büyüsün oglusunuz 💙 bende sağlıkla tek firtta kucagima alırım inşallah 🌸🍓🕊️
Nnoktaa Nurkose1 ahh ne tatlısınız 😍 umarım benim fırtımdan daha fırt bir doğum hikayeniz olur. 😂 daha dün konuşuyorduk nasıl da bi anda doğum belirtilerim başladı hastaneye gittik diye. Bugün oğlum 6 ay 10 günlük. Nasıl geçti zaman ne ara böyle büyüdü.. kolay ve neşeli doğum diliyorum sizin için 💙💙💙
Semilk05 Nnoktaa okudımmm bende Zeynep kamilde 1 Şubat 2023 de doğum yaptım benimde saat 8 gibi yatışım oldu ama yanıma sadece 5 fk kaynanam girdi kimseyi almadılar tektim ama cok güzel bi doğumum oldu 12 de doğdu kızım. o aklıma geldi şimdi 3 yaşına girecek 2. Bebeğimle 12 haftalık hamileyim. Yine böle bir doğum nasip olur inşallah dur bende bi hortlatayım doğum postumu 😂
Nnoktaa Semilk05 ay hadi inşallah sağlıkla rahatlıkla kucağına alırsın inşallah. Şimdi zeynep kamilin prosedürü daha da değişmiş. Eskiden hiç kimseyi almıyorlarmış odaya. Sonra refakatçi kısa süreli.. benim zamanımda doğum başlayana kadar kalabildi. Şimdi artık odalar da tek kişilik olmuş. Eşler de refakat edebiliyormuş sanırım 🥰
Semilk05 Nnoktaa bunu duymak iyi geldi çünkü tek kaldığım için bu bebeğimde özelde takipe başlamıştım 🥹