birdilimpastaaa Adet günüme bir gün kala beta verdim negatif çıktı burdan pozitife dönme şansı var mı?
zelis63 birdilimpastaaa adet günüm negatifti 4 gün sonra silik çizgi çıktı kan verdim pozitifti 11 haftalık şuanda
Baharleo1 birdilimpastaaa böyle şeyler insanı çok yoruyo akışına bırakın biraz geçsin bende çok yaptım bunu adetime üç gün kala erken test kan testi vs insan umutlanıp sonra hayal kırıklıgına uğrayabiliyo şunu söyleyebilirim ben 15 gün adetim gecmesine rağmen hep negatifti hergün test yaptım nerdeyse ama sonunda adet oldum 2. Hamileliğimde artık o kadar takip etmemeye karar verdim ve ilk hamilelik şüphemde diş tedavisi yaptırdıgım için bir hafta kala kan testi yaptırdım negatif çıktı diş tedavisi yaptırdıgım için tedirgin olup bir hafta sonra evde kendim test yaptım pozitifti adetim gecmemişti bile yani hiç belli olmuyo bazen gec döllenme olabiliyo o zman test sonucu gec çıkar yada hamilemiyim acaba stresiyle adet gecikmeside olabilir o yüzden tavsiyem adetin en az üç gün en garanti 1 hafta gecmesinden sonra test yapmanız hatta bazen 10 gün sonra bile pozitif olabilir Allah herkese istediğini hayırlı bir şekilde nasip etsin🤲🏻
Kubra-00 Adet günüm 3 gün geçmişti, düşün gittim kan verdim negatif çıktı. Hamile değilim çıktı yani. E tamam dedim. Ama 4 gün daha geçti adet olmadım . Şüphelendim tekrar gittim kan verdim. Sonuç pozitif çıktı. Meğer geç döllenmeymiş. oğlum doğdu yanımda:)
Aysen_23 Kubra-00 o zaman sizde aşətı bel ağrısı regl olucakmış gibi ağrı varmıydı? bendede gecikme var amma aşırı belim ağrıyo ayağma vuruyo test neqativ kan vermedim daha
Dilaraaaan Kubra-00 yaaaaa maşallah gözlerim doldu umut etsem mi etmesem mi bilemedim negatif ama kac cikmisti mesela hatirliyor musun ¾ falan ciktiysa beta belki yukselebilir diyecegim ama benimki 0.4 cikti hic umudum yok
Kubra-00 Dilaraaaan senin ki iyi yine benimki 0.1 çıkmıştı yani ihtimal hiçç yoktu😀 4 gün sonra pozitif çıkınca şaşırmıştım. Doktor hamilesin dediğinde kalmıştım öyle odada😀