NigarIbrahimli Merhabalar. 7 haftalik hamileyim. Gec dollenme oldu. ufacik bir karnim belirginlesdi. Yuzuste uyumaya alismisim. Bunun cocuga her hangi bir zarari varmidir? Bilgisi olan varmi?
FdLadybug NigarIbrahimli 35 haftalık hamileyim hala daha karnımın üstüne doğru yatıyorum tam yüz üstü değil doktora sordum sen nasıl rahat edersen öyle yat zaten bebek rahatsız olursa seni uyarır dedi belli bir aya kadar şöyle yatın böyle yatın diyor bazı uzmanlar ama bazen öyle bir pozisyonda olmayınca uyku da kaçıyor. Rahatınıza bakın. Şimdiden sağlıklı doğumlar dilerim 🤗
Pamuk NigarIbrahimli Doktorlar 25. Haftadan sonra yatış pozisyonuna dikkat edilmesini söylüyor.Ben hala yatıyorum 29. Haftadayim.
Mercimeek NigarIbrahimli 5. 6. Aydan sonra dikkat etmemizi söylüyorlar :) ben 35 haftalığım tam yüz üstü değil ama karnımın üstüne yatıyorum bazen zaten bir süre sonra bebişin yatış pozisyonunu belirleyecek kuzucum o ne tarafa geçerse sen diğer tarafa yatmak zorunda kalacaksın 🫶🏻
NigarIbrahimli Pamuk ilk hamileligimde bebegin gelisimi durmusdu, bu ikinci hamileligim cok ehvamliyim bu yuzden, her konuya cok hassas oluyorum istemsizce. 😟
FdLadybug NigarIbrahimli Amin inşallah 🤗 Riskli bir gebelik geçiriyorum serklajliyim ve bu 3. Gebeliğim ilk ikisini kaybettim. Stres yapmayın sizin ve bebeğinizin sağlığı iyi olsun gerisini düşünmeyin🤗
Pamuk NigarIbrahimli Benim de 3. birinde kürtaj diğerinde 17. Haftada erken doğum.Sizi çok iyi anlıyorum.Fakat stres yaptıkça hersey çok zorlasiyor🥹