Hanus Kızlar mide yanması çeken var mı? 27. Haftamdayım çok kötüyüm midem kaynıyor fena oluyorum:( ne önerirsiniz, ne iyi gelir?
BurcuuA Hanus ben 12 haftaya kadar çektim çok şükür kalmadı bişey geçti ılık süt iç iyi geliyor bide elma iyi geliyor ben öyle yaptım da azda olsa rahatladım
Selcannnn Hanus rennie duo diye bi surup var canim 4 ay ictim nerdeyse aninda rahatlatiyo oyle pahali biseyde degil 7 lirami 8 lirami ne 🤗
Gulhan2692 Hanus herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmem ama ben soda içiyorum iyi geliyor rahatlatıyor birde soğuk sütte iyi gelir 😊
Hanus Gulhan2692 Evet bir süt içeyim en iyisin yoksa ölücem midemde değil tam olarak, boğazımda oluyor çok fazla 😰
Selcannnn Hanus evet canım ve migden yandikca icebilirsin hicbir skinti olmaz demisti ki migdemde yanma oldukca iciyodum
Hulyalp Suan iciyorum suttttt. Mide bulantisindan sonra mide yanmasi basladi. Hangisi daha iyi cozemedim keske hic birini cekmesemmm. Dunden beri soguk sutu yudum yudum iciyorum rahatlatiyo ama ustune su bile icsem geri yaniyo midem.
Fbd Hanus canım sana tavsiyem ne yediğinde miden yanmaya başlıyor takibini yap ona göre yeme içmeni şekillendir mesela bak ben salçalı yemek yediğimde midem yanar o yüzden olabildiğince az yiyorum sonra bizim bi tostçu vardı ordan. Tost yediğimde çok kötü oluyordum bıraktım gibi gibi 36. Haftadayım Allah’ıma bin şükür çok az mide yanması yaşıyorum
Ceren0734 Hanus 32 olduk iyice beter oldu 25 haftadan beri rennie duo şurupla rahat edebiliyorum doktorum vermişti canım sende sorabilirsin doktoruna
Bgusta Hanus doktoruna dayamadigini söyle mide asidi duzenleyici bir hap var duzenli kullanimda işe yariyor belki uygun gorurse sana da verir. Ben kullaniyirum ve mide yanmam cok cok fazlayken suan yok. Ve istedigimi yiyebiliyorum. Hee birde olasi yanmalara karsi rennie duo surup da verdi.👍
Aysesare Hanus 26+1 haftalığım gece uyuyamıyorum. Neler denemedim ki... Yoğurt, soğuk süt , ayva, gaviscon 🤦🏻♀️Bana mısın demedi