Pskmerve Arkadaşlar merhaba 16. Haftam pazartesi doluyor Doğuma 162 gün var gösteriyor. Hesap yaptığımda haziran ın 13 üne filan denk geliyor . Fakat hafta hesabı yaptığımda bayrama . Bu durumda olan anneler bilginiz var mı?
melisinmutfakblogu Pskmerve benimde arefe gününe denk geliyor doktorumla konuştum ilk cocugum sezeryan ikinci sezeryan olacak 38. Hafta doğurabilirz gelişimi iyi olursa dedi
Naciyemutlu Pskmerve 18 Haziran benimde görünen doğum 163 gün var uygulama da. Valla hayırlsıı canım stresine girme bebek sağlıkla gelsin de . Normal doğum yaşarız inşallah bebek nasıl gelmek isterse artık. Sezeryan olursa da bayram öncesi alırlar diye düşünüyorum 🥰
Pskmerve melisinmutfakblogu sezeryan olursa 38 oluyor bu sefer de bazıları sıkıntılı olabiliyor ciğer filan dedi . Kafamda deli sorular 😅
Badgirl_ Benimkide 18 hazirana kurban bayramina denk geliyor 2 gebeligim ilk kızım 40+5 de doğmuştu inşallah buda bayramdan sonra doğar
_Tazeanne Benimde ramazan bayramına denk geliyor 😕hafta olarak bayram zamanına ama doktora göre Nisan sonu of çok karışık
Drygrrs Günü gününe doğarsa benimde kurbanın sonuna denk geliyor . Bi kaç gün erken olursa kurbana kafamda deli sorularr😄
elmaelmaelma Bebekler her zaman günü gününe doğmuyor. Genellikle 1 hafta 10 gün erken gelir. Onun dışında sezaryen olunca zaten 2 hafta önceye gün veriyorlar
Kubranur0774 Pskmerve benimde ramazan bayramına denk geliyor. Sezaryen olacağı için 38 hafta ne zaman dolarsa o zaman yaparız doğumu herhalde
Pskmerve Kubranur0774 onu da bazıları riskli oluyor diyor ciğer gelişmeyebiliyormus zor ve karışık bir durumdayız 😀
melisinmutfakblogu Pskmerve ilk bebeğimi 37+6 da doğurdum şükür gelişimi yerindeydi kg 3760 gramdi şimdide sağlıklı olursa 38 diye düşündük