Gul1616 Uykuya hasret kaldım.. 3.trimester zor derlerdi yok ya derdim ama öyleymiş .. üstüne bide hem diş etlerim ağrıyor hem de üşütmüşüm boğazım burnum fena .. bu günlerin hemen geçmesini istiyorum. Sizde durumlar nasıl
aysenuryusuf Gul1616 aynı durumdayız mide yanmasından uyuyamıyorum uykum var gibi ama yok uyuyamıyorum ne yapcam bilmiyorum son haftalarımı uyuyarak geçirmek isterdim ama malesef mümkün olmuyor
On-Fr-Tu Gul1616 uyuyamıyorum. 2de uyumuştum 5 bucukda uyandım demir hapını içtim oğlumla ilgilendim . Uyumadı tuvalete götürdüm getirdim lego oynadık sonra o uyudu bende diş ağrısı başladı parol içtim o saatten beri uyuyamıyorum. Saat 8e geliyor. 3 saat uyudum.
Mervegngr06 aysenuryusuf mide yanması beni de mahfetti şu saat oldu hala ayaktayım son 25 gün nasıl dayancam dua edin
Arifealkn 21 haftalık hamileyim ama salgından bende etkilendim iyileşemedim bi türlü bir aydır hastayım şimdide bütün kas ve eklemlerimde ağrılar var kafamda bi uğultu kulağımda bi çınlama var ağrıdan ölecem yaa çok kötüyüm parolda fayda etmiyo artık iki gündür ağzıma lokma koymadım açım midem bulanıyo bana çok dua edin nolur🥺
Zepeliz Busraaslan0 başlayınca 1kaşıktahin yiyorum günlerdir faydası oluyo, kafanızı yüksekte tutun yatakta yoksa gerçekten işkence gibi 😒
SakinaG 😩😩😩 Kabuslar, mide yanmalari, huzursuz bacak sendromu, burun tikanikligi bitmiyor ki bitmiyor ve bu daha 23 hafta😓 bazen ise sebebsiz gece uyanip bi daha uyuyamiyorum..