Kızlar çok zor bir doğum yaptım dün sabah yani 6 ocakta sancım vardı hastaneye geldim saat 10 gibi aldılar alttan muayene ettiler kaç kez kendi sancım ile 7 cm kadar açıldı hiç suni vermediler ama çatım dar olduğu için doktor normal uygun görmüyorum dedi bekleyelim saat 4 kadar olmadı sezeryana alırım dedi saat tam 4 gibi alındım ameliyata sırttan vurulan iğneden çok korkuyordum ama hiç can açıtan bişey değil koldan damar yolu açar gibi daha hafif hatta sonra 10 dakika içinde kızımın sesini duydum 17:05 de doğdu tam çok şükür çok iyi ama 17:50 ye kadar doktorlar dikişle uğraştı canım çok yandı nefesim darardı hisettim gibi onlar bastırdıkça karnıma canım çok yandı en son bayıltmışlar beni komple çünkü mesaneme zarar vermişler doğum esnasında kızımın kafası çıkarken bu yüzden uzman doktor gelmiş ben saat 9 da gözümü açtım ameliyattan 7 buçukta çıkmışım ilk ayağa kalkmak zor kum koydular karnıma 4 saat çok canım acıdı kumu kaldırdıktan sonra ağrım yne vardı ağrı kesici fayda etti ama mesanem zarar gördüğü için sonda taktıklar 10 gün kalıcakmış dikişleri aldırmaya gelince bakar çıkarırız duruma göre dediler şuan hâlâ takılı pazartesiye kadar hastanedeyim duruma göre risk olmaz ise eve yollucaklar ama çok yoruldum çok canım yandı ama inankı kendimden geçtim sadece bebeğimi kucağıma alınca kendi acımın derdini bıraktım şimdi yanımsa uyuyor çok şükür size anlatmak istedim kendimi rahatlatmam lazımdı lütfen ben yaşadım diye kimse korkmasın bende talihsizlik oldu bende oldu diye herkeste olmuyor tüm hamile olan annelerimiz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🥹🥹🥹