RavzaGanioglu Adenala 31+1 den her gun uyuyabilip ayni saatlerde uyanmaya basladim ben sonrasinda 1 saat uyuyamiyorum 🙄
Ebru-29 Haftadan ✋ 2 saat uyudum uykumdan sicradim sırt ağrım çok fazla batıyor gibi🥹 yel durması gibi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Sırtımin ordasinda ve sol kaburgamin altında kalbimi acıtıyor o derece. Ne bu yel mi durdu anlamiyorum
Esra_4774 Adenala Bi acıktık uyandık 🥳ve bebişimizin canı hareket etmek istedi yorulup uyuyunca bende uyurum artık 🥲 geceleri uyanık olduğumuz için gündüzleri uyanamaz olduk valla zar zor kalkıyorum uykudan 🥱
Dadymom1 Esra_4774 Bende her ikisi de var 😅 pişmişi bitiremeyince buzluğa atıyorum. Ancak çiğden de var, hiçbir şey olmuyor.
Dilarayy 2 saate yakindir Makata ve vajinaya bıçak saplanir gibi oluyor doğum sancısı olabilir miacaba ama makat ne alaka 🤣 belimde de rengi gibi ağrı oluyor
Toprakksx1 Adenala aman dikkat et kendine yok içmiyorum daha yeni yeni başladı 🤦🏻♀️ süt ile diğer şeyler ile gayet yolunda gidiyor ilerlerse doktoruma söylerim 🤷🏻♀️