Esmanur54 Zynp_amine ben aldım 39+3 üm aktara sorduğumda hafif sancıların geldiğinde bi kabın içine koy bi kaç yudum iç doğum bittikden sonra tekrar çıkart kenara koy Tekrar kullanılır bu dedi
Gulsen4224 Zynp_amine Meryem ana otu sancın başladığı an koyuluyor kolay doğum olması ve açılman olması için bende yaptım cidden hızlı ilerledi herşey açılmam güzeldi doğum kolay oldu denemekte fayda var Rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🌹
Pertefeza1 Zynp_amine ben sancım yalancı sancıyken 2 tane bir den suya atıp eşimle okunucakları okumuştuk tansşyondan hastaneye gitmiştim o gece ve açılmam olmuş 2 cm beni yatırdılar doğumhaneye sonra 4 cm olmuş bende 0 sancı ama 1 gün 4 cm de kaldım sonra suni verdiler öyle böyle açılmam artınca ⅗ saate doğurmuştum
Pertefeza1 Zynp_amine ben sancım yalancı sancıyken 2 tane bir den suya atıp eşimle okunucakları okumuştuk tansşyondan hastaneye gitmiştim o gece ve açılmam olmuş 2 cm beni yatırdılar doğumhaneye sonra 4 cm olmuş bende 0 sancı ama 1 gün 4 cm de kaldım sonra suni verdiler öyle böyle açılmam artınca ⅗ saate doğurmuştum
Zynp_amine Esmanur54 Bebde bugün suya koydum ve 4 saat sonra kontrolüm vardı, sancilarım basladı o açıldıkca gittigim de 1cm açıklık vardı. Suyun icilmesi gerektigini yeni ogrendim evde ara ara suyunu icip bol hareket ediyorum , bakalim
Zynp_amine Baybisi evet , meryem suresi felak, nas suresi ve ayetel kürsi okudum ismim üzerine niyet alıp okudum
Zynp_amine Gulsen4224 ben koyduğumdan beri 2 gun oldu feci bir şekilde acildi ve ara ara suyunu iciyorum siddetli bir sancim yok , ama kontrole gitmedim henuz açilma var mi yok mu bilmiyorum
Gulsen4224 Zynp_amine canım o sancını getirmiyor başlamasına sebeb olmuyor sadece sancın olduğu an koyacaksın suya o an sende açılma ve kolay doğum olmasına sebeb oluyor Rabbimin izniyle inşallah önemli olan sancının olması 🥺
Gulsen4224 Zynp_amine aslında suni den korkma balımm bende suni ile doğum yaptım alsan hızla ilerleyecek belki 🙄
Prensesannesibir Benim bebeğim Plesenta dan ayrıldığını duyduğumda doktor doğum başladı dediğinde annemin teyzesi meryem Ana otunu koymuş suya ben doğum yaptım 10 dk sonra aradı doğum oldu mu diye
Zynp_amine Pertefeza1 maşallah, hala 1 cm deyim , sancı hissetmiyorum ,açılma olması icin cok hareket ediyorum fakat nafile
Pertefeza1 Zynp_amine çömelerek ördek yürüyüşü bacak germe hareketleri özellikle birazda olsa yardımcı oluyor