Nesli46 _Rojbin_ ıhlamurun varsa demle canım nane ve limon da at içine çay kaşığı ucu ile de karabiber at balın varsa ballı iç yoksa şeker at biraz çok iyi geliyor birebir ben 2 hafta geçmeyen öksürük yaşadım bu tarifi kayınvalidem vermişti denedim gerçekten 1 gün sabah akşam içince kendime geldim umarım sana da faydası olur
gizem3435 _Rojbin_ havluları ütü ile ısıtıp sık sık göğsünüze ve sırtınıza koyun çok işe yarıyor. Ütü fişte takılı kalsın bı 15 dk sürekli dönüşümlü ısıtın ısıtın koyun. Farkı hemen göreceksiniz. Gün içinde sıklıkla yapabilirsiniz. Covit dönemi o öksürüğü bile kesmişti bende..
Ozr42 Canım çok kötüysen doktora git benim öksürüğüm baya var doğumumada 1 hafta kaldı. Çaylar vs hiç birinin faydasını görmedim artık dün doktora gittim antibiyotik ve şurup yazdı inşallah ilaçla toparlanırım.
_Rojbin_ Ozr42 çok geçmiş olsun cnm ilaç kullanmak istemedim ev yontemleriyle geçmese mutlaka gorunurüm 🥰
_Rojbin_ biri önerdi toparlandım sizede yararı olur belki burayA bıraktım sıcak süte bal karıştirip için öksürüğü azaltiyo boğaz gicirtisini aliyo 😌
Senaydos18 Bende 38+4 deyim her öksürükte karnım kasılıyordu canım acıyordu geçmeyen kuru illet bi öksürük doktoruma sordum prospan kullanabilirsin dedi bitkisel bir ilaç sorup alabilirsin iyi geldi bana