SemaSelim Merhaba arkadaşlar oğlumda kanlı sümüksü kaka sonrası test yaptırdım pozitif yazıyor 😔 böyle çıkan var mı sonucu göstereceğim doktora ama internetten okuduklarım beni tedirgin etti. Lütfen bilen varsa yaza bilir mi ?
Elfkzlky SemaSelim ama doktor testi isterken niçin istedi o onemli şimdi pozitif cıkanın ne oldgu onemli. Korkutma kendini allahın izniyle onemli bişidğeildir allah şifa versin 🌸
emelslmn SemaSelim aynı şey mi bilmiyorum ama arkadaşımın bebeğinde de kanlı kaka vardı. Testi pozitifti ama alerjisi çıkmıştı süt ürünlerine. Emzirme döneminde arkadaşım tatlı, çikolata, peynir vs yiyememişti.
SemaSelim Babykalamar test yaptırmadım o yüzden bilmiyorum . Direkt olarak süt vermiyorum ama bazen tatlıları az da olsa tadına baktırıyordum. İlk defa böyle oldu 😞
Babykalamar SemaSelim yogurt vermiyo musunuz peynir? bunlarda sut urunu. kanli mukuslu kaka sut alerjisidir genelde
Elfkzlky SemaSelim SemaSelim kan gorulmuş. Bir cok sebebi olablr. Google genelde en fena neyse onu gosteriyor. Guzel dusun guzel sonuçlar al 🌸🤲🏻
SemaSelim emelslmn yeterki alerji olsun ben herseyine dikkat ederim. Rabbim beterinden korusun 😞 bakalım sonuç göstermeye gideceğim
SemaSelim Elfkzlky biraz panik atak durumum da var eşim de diyor alerjiktir diye ama Allahın izniyle öğreneceğiz bakalım.