MervEfehan Oğlumun ismi Efehan kızım olcak şimdi Elizan ismini çok istiyor oğlum ilk başlarda benimde çok hoşuma gidiyordu ama şimdi emin olamıyorum 😃 sizce nasıl varmı çevrenizde elizan isimli biri. Anlamı da uzaktan duyulan ezan sesi demek.
Deryaisik MervEfehan komsunun torunu var masallah coook tatli, xok yakisiyo valla elizan elizan diye seslendiklerjnde
MervEfehan Onatfidan47 teşekkür ederim banada güzel geliyor da çevre duyunca bı surati değişiyor yabancıların ismi gibi felan diyolar😃 bende muallakta kakiyorimyo yüzden sizlere de sorayım dedim
hifabostanci Arkadaşımın ismi elizan.. o kadar tatlı ve sempatik bir insan ki.. çok masum, temiz.. çok çok beğeniyorum ismini. Kalbiniz ısındıysa isime neden olmasın. 😊
MervEfehan hifabostanci kalbim ısındı ogkumlada çok uyumlu isim . Ama cevre de duyunca öyle acayip tepkiler veriyolar ki bilindik bı isim olmayınca artık acaba diyorum 😃 arkadaşınızın öyle biri olması beni motive etti şuan 😄
Onatfidan47 MervEfehan rıca ederım bnm de kızım olacak Allah nasıp ederse elizan Mihra koymak istyorum cevremdekıler soyeldıgım de biraz tuhaf karşılıyorlar MervEfehan MervEfehan rıca ederım bence onemlı olan sizin beğenmeniz kımseyı takmayın bnce çok hoş bi isim Bnde elizan Mihra koymak istyorum kizima 🌸
MervEfehan Deryaisik sayenizde banada bı hoş gelmeye başladı 😄 oğlumda elizan diyo başka bişey kabul etmiyor zaten.