Bebek3_ Demir ilacı kullanmama rağmen kan değerim yine düşmüş nasıl baş edebilirim kansızlıkla neler yapıyorsunuz
Aselikoo Bebek3_ valla benimki asla yukselmedi kac tane takviye ictim en son damardan demir takviyesi yaptirdim ve sukur rahatladim degerlerim normale dondu tavsiye ederim doktorunuza danisabilirsiniz ilaci eczaneden kendiniz aliyorsunuz ve serum olarak takiyorlar kesin cozum😄
ASE6154 Bebek3_ her sabah ve akşam mutlaka 1 kaşık ya karadut özü yada keçiboynuzu pekmezine limon sıkıp yiyordum, ara öğünlerde portakal suyu içiyorsam mutlaka içine pekmez katıyordum.
Bebek3_ ecembugra53 ya bu sefer de tatlı şeyler tüketince kilo oluyor doktorum söylenip duruyor 7. Aydayım 9 kg almışım doktorum hızlı gidiyorsun dedi pekmez tahin helva tüketiyordum oysa
Tugba-ikizler Hıcbırsyın faydası olmadı ılac da vermedi kan takıldı bana da aşırı dusukmus degerlerım
Busralktem Ferinject taktırdım öyle düzeldim biraz. Doğum için çok risk kansızlık :/ bebek de ha bire bizden alıyor, sürekli tahlil yaptırıp değerlerinizi takip edin
YldrmNUR Değerlerim normal olmasına rağmen demir hapı verdiler düzenli kullanıyorum tekrar kan verdim değer aynı. Hiç etki etmemiş bende bıraktım kullanmıyorum
Bebek3_ YldrmNUR ya bende toz içecek şeklinde kullanıyorum günde 1 defa belki 2 ye çıkarırız dedi sağlık ocağındaki doktor
ecembugra53 Bebek3_ anladımcanım vucudun elverişli ise kilo alımına dikkat ederek git bişey olmaz son 2 ay kalmış aslında cok almamışsın gayet iyi yani son ay larda 1 kilo sl ayda 1 canım