Nomays11 Kızlar 22 haftadayım 61 kiloyla başladım 68 oldum etrafımdaki herkes çok kilo almışsın böyle giderse ohoo diye başlayınca moralim bozuluyor. Normalde de çok kilo takıntım vardır boyum 1.75 çokmu almışım sizde durumlar nedir
Deletedmom58 Nomays11 Benim 19.haftam bitti 20ye giriyorum. 3,5-4 kg kadar aldım. Bünyeden bünyeye değişir bence kafanıza takmayın doktorunuz zaten uyarır aşırı almaya başladığınızda eğer bişey demiyorsa siz bi sorun. Gerekirse diyetisyen eşliğinde devam edip daha düzenli kilo alımı sağlanır.
skrsln Nomays11 21 deyim 9 kilo aldım herkes hamile olduğun belli bile olmuyor diyor canım etrafındakiler abartmış sanki 😂 gayet normal almışsın
Nomays11 Deletedmom58 24 te kontrolüm var o zaman soracağım doktora özellikle kendimde almak istemiyorum hamile olmadan önce yediğimden farklı bişey de yemiyorum nasıl oldu anlamadım
Deletedmom58 Nomays11 Bazı zamanlarda ödem şişkinlik falanda farkettiriyor çokta kafanıza takmayın stres yaptıkça bünye kilo alımına müsaitleşiyor
Ravzasgn Nomays11 bünyeye göre değişir ama ben nasıl oldu da 20 falan almadım hayret ediyorum. Eşim 67 kilo benim ben de 65 kiloydum onu geçmek istemedim hiç bir zaman hep dikkat ederdim yiyip içtiğime. Gebelikte lopur Lopur goturdum. 😁 şu faydalı bu faydalı derken eşimin yanında şu damacanasi gibi kaldım Aman olsun napalım. Takmayın sizde doğumda gider
Mervece30 Nomays11 geçen ay kilo alımım durdu Kiloya sebep olan şey elevit diye vitamin kullanıyordum sabahları aşırı iştah açıyordu gün boyu devamlı canım yemek istiyodu engelleyemiyodum kendimi Gece yatarken almaya başladım iştahım normale döndü çok şükür
Alyaveannesi Nomays11 takmaa yaa sen onlari herkesin hamileligi bir degil 12-16 kiloya kadar normal sayiliyo bide herkesin karin yapisi bir degil
Esra03 Nomays11 Nomays11 kız sen bunu mu kafana takıyosn bi de boyun uzun bn 27 haftalık oldum şuan 17 kilo aldım bn napayım sence boyumda 1.68 😂😂 hiiiçç kafana bile takma o konuşanları sen hamilesin kilo alcan tabi ✋
Nomays11 Mervece30 bende decavit kullanıyorum ama hamilelikten önce ki beslenmemden çokta farklı bişey yemiyorum o mu aldırıyor acaba
Nil06 Mervece30 aaaa bu bilgi super oldu kardessssss ben de iciyorum o zikkimi kolumu yiycem nerdeyse demek ondan oluyormus 🤢
Kvldn Nomays11 canım dikkat et gereksiz abur cubur yeme ekmeğini biraz kes bence doktorum cok kilo alırsan doğumun zor olur demişti ilk gebeliğimde bende 22. Haftamdayım 58 kilo ile hamile kaldım 61 kiloyum İlk hamileliğimde 55 ile başladı 75 ile doğuma gittim ama hemen 2 ayda hiç birşey yapmadan 58 olmuştum
Nomays11 Kvldn ben abur cuburu hiç bi zaman kesemeden canım öncesinde de her akşam yerdim şimdi de yiyorum ama nedense şimdi mi kilo aldırıyo acaba