s_koc Kucak delisi bir kızım var 3.5 yaşında ama hala gece uyanıp kucak istediği oluyor hastalanmıştı çok kucak istedi bazen babasını hiç istemiyor çok kucağıma almam gerekiyor şimdiye kadar aldım ama kötü mü ettim bilmiyorum kıyamıyorum da
Busy s_koc 2 yaşında kızım var benim de mecbur alıyorum. Bence sıkıntı olmaz düşük riski vs yoksa. Vücudumuz alışkın sonuçta sürekli taşıdığımız için
nunusmom s_koc 26 aylık kızım var arada bende alıyorum. 27 haftalık gebeyim. Tabi bu aralar zorlandıgıö içim almamaya calısıyorm
Yaprakdokumuseverr s_koc 2,5 yaşında oğlum var 4,5 aylık hamileyim alıyorum. Bazen otobüse binerken bazen yürürken yoruluyor. O da bebek sayılır 🥹
Gzlhn 27 aylık oğlum var 9+5 teyim bende oğlumu bazen bende almak durumunda kalıyorum kucağıma tabi kısa süreli genelde eşim yardımcı oluyor yanımdaysa yoksa gündüzleri arada alıyorum daha kendi bebek kıyamıyorum oğlumada❤️
Moms_0809 16 aylık kızım var doğdum doğuracağım eskisi gibi almasam da yine alıyorum kucağıma😁❤ bir şey olmaz Allah’ın izniyle Tabii düşük tehlikesi vesaire riskli gebelik olsa almazdım herhalde
shlmv22 s_koc 8 aylık kızım var 6 aylık hamileyim kucağımdan inmiyor riskli değilse bisey olmaz bence sadece bel ağrım çok oluyor gece özellikle 😞
ElifKarata s_koc 5 yasnda kzm 20 kilo 36.haftamdaym daha demin kucaklayıp yerine yatrdim hep böyleyz sadece ilk 3.4 ay kaldrmamstm
Ucarbabyy s_koc benim oğlumda 16 aylık sürekli kucağımda en son bebek çok aşağıda dedi doktor almamaya çalışıyorum ama kıyamıyorum o da bebek daha annelik gerçekten çok zor
Oznurkk s_koc alıyorum tabi ki. Ne yapayım 23 aylık kızım öyle ya da böyle kucağıma gelmek istiyor. Eğer almasam zaten ona büyük haksızlık yapmış olurum. Ama çevremdeki herkes alma çocuğu kucağına diye baskı yapıyor sanki keyfi alıyorum 😏