Sare09 Daha bu haftalarda böyleyim bazen sanki nefes alamıyor gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl?
teacher-mom21 Sare09 25. hafta ağrılar da ağrılar üstüne salgına yakalandım öksurunce bebek düşecek sanıyorum :)
Gozdecaner Sare09 33+6 15 dakikadan fazla ayakta kalamiyorum karnım taş kesiliyor aniden sanki beni aşağı çekip düşürecek gibi hissettiriyor nefes problemini sen dusun 😂
Sare09 teacher-mom21 salgın var galiba biraz önce abimlere gittim bende hepsi yatak döşek serilmiş 8 gündür hastalarmış korku sardı benide hasta olcam diye, iyileştin mi peki ?
Sare09 yagmurrrra daha şimdiden böyleysek sonrası nasıl olcak valla bilmiyorum senin ikizler hadi ben niye böyle oldum bilmiyorum 😀
Sare09 teacher-mom21 geçmiş olsun ateş felan varsa dikkat et bebişde zarar görmesin hastaneye gittin mi?
rabisskocc teacher-mom21 ben bi formül görmüştüm denemedim ama keçiboynuzu pekmezine limon damlatmışlar bir kaşık pekmeze yani, öksürüğü kesiyor diyorlar
Oznurkk Sare09 sürekli mi öyle yoksa arada mı ? Belki bebek toplanıyor onun için öyle hissediyorsunuz
Sare09 Oznurkk 20. Haftaya girdiğimden beri öyle karnım bi anda büyümeye başladı sanki sıkıntı basmaya başladı sanırım artık sertleşmeye gerilmeye başladı diye oluyor
Tugba-ikizler Valla bende 21 haftalık ıkızlere hamıleyım nefes alamıyorum ozellıkle yemek yedikten sonra yemekleri sodayla beraber yıyorum daha rahat oluyor
Sare09 Tugba-ikizler iyice sertleşiyor geriliyor artık sanki dimi ikiz bide senin daha zor valla Allah yardımcımız olsun
Ervaa35 Sare09 28+6 yım bir kaç gündür okadar şişkin ve gerilmiş hissediyorum ki hele dün gece sağa sola dön dur dön dur uykusuzluktan ölüyorum ama yatamadım resmen karnımda sanki çuval tasıyorum öyle ağır gergin ahh bu hamilelik ne zor iş arkadaş😂🤦🏼♀️😍
Sare09 Ervaa35 bu haftaya kadar çok hızlı geçti sanki ama asıl zorluk bu haftadan sonra başlıyor desene valla hiçte gelemiyorum uykusuzluğa zombi gibi gezerim artık ortalıkta 😂
Sare09 rabisskocc bende duydum onu bide karabiber limon tuz karışımı da iyi geliyormuş ben biraz önce iki kaşık içtim hasta olcam diye korkudan
Ervaa35 Sare09 evet gercekten anlamadım nasıl geçti hani ufak tefek sıkıntı olsada ama sımdı çok daha zorluyo🤦🏼♀️ Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin🤲🏻😇
rabisskocc Sare09 evet onu da eşim yaptırdı balgam attım hemen öksürük valla kusturmaya kadar zorluyor