Minigiim-vebenn52 Sorum başlıkta hanımlar 37yim sata göre , ultrasona göre de 35 im Doğum neye göre olur ?
genc2kizannesi Minigiim-vebenn52 ultrasona göre diye okudum burda sata göre 35mis bebek, 3 hafta önden gittiği için 38 oluyor o haftada almış sezeryanla
3438FG Minigiim-vebenn52 Ben sata göre diye biliyorum 🤷🏻♀️ Çünkü ultrasonda sürekli bir oynama oluyor
SeydaaYlmz Minigiim-vebenn52 sata göre oluyor doğum. Benim ikisinde de ultrasonda geriydi ama sata göre olan yazıyor doğum kağıtlarımda
Ikimelekannesi_ genc2kizannesi benimde 2 hafta ilerde gidiyor ve doktoruma özellikle sordum sat a göre dedi bna
Minigiim-vebenn52 SeydaaYlmz ultrasonum geri ya sata göre doğurtsa beni bebek gelişmiş mi oluyo ? Ben anlamadım ya hiçbişi beni aydınlatın
SeydaaYlmz Minigiim-vebenn52 eğer kilo alımı durmamışsa geri olduğu halde gelişmiş oluyor biraz daha. Ben sata göre 39+3 de doğum yaptım ama 36 haftayla uyumluydu 2685 gram doğdu biri de sata göre 40+6 ydı ama 37 haftayla uyumluydu 2900 gram doğdu
genc2kizannesi Minigiim-vebenn52 bebek 38haftalik bebekler kadar geliştiği için kilo aldığı için bir sorun olmamış ama sen doktoruna sor bu konuyu her doktor bir olmuyor
Minigiim-vebenn52 genc2kizannesi benim suan sata göre 37 ama 37 haftasında kilosunda boyunda değil Kilosu 2400 35 haftalık boyu ve baş çevresi
genc2kizannesi Minigiim-vebenn52 normal bekliyorsan eğer 41 42 haftaya kadar yolun var düzelir belki canım
SeydaaYlmz Minigiim-vebenn52 eğer normal doğum olacaksa ve dediğim gibi gelişimi duraklamadıysa bekliyorlar doğum kendi başlayana kadar
Tatar59 Minigiim-vebenn52 bence ona bebeğin durumuna göre karar verir doktor sezaryen olacaksa. Yine de doktorlar bekleme taraftarı. Sata göre gerideyse daha bekletir. Sata göre ilerideyse belki çok beklemeyebilir. Yine de Sata göre 38 dolsun isterler genelde bir sorun yoksa herşey yolundaysa
Minigiim-vebenn52 SeydaaYlmz hayırlı olsun aynıyız o zaman bebekler kendisi mi gelmek istedi suni mi aldınız normal mi oldu sezeryan mı biraz anlatır mısınız içim rahatlasın vallahi ya 😔 küveze girme durumu olur mu diye korkuyorum siz yaşadınız mı
ASE6154 Minigiim-vebenn52 aslında bebeğin canının istediğine göre🤷♀️😊 sezaryen olmayacaksan artık her an gelebileceği gerçeğine hazır ol😄
SeydaaYlmz Minigiim-vebenn52 ikisinde de kendi sancımla gittim hastaneye ilkinde kendi sancımla doğum yaptım biraz uzun sürdü ikincide suni aldım normal doğumda ikiside. Suni sancı zor diyorlar ama bence doğumu hızlandırdığı icin iyi birsey ilkinde evdeki sancimi da sayarsam geceden aksam 9 a kadar sancı çektim ikinci de sabah gittim yatışım yapıldı öglen 3 de dogum yaptım. Çok şükür ikiside küveze girmedi sadece zayıf doğdular miniciklerdi 🫣🥰 şimdi biri 4 diğeri 3 yaşına girecek gayet sağlıklı ve yaşıtlarıyla aynılar çok şükür 🤲
SeydaaYlmz Minigiim-vebenn52 inşallah durmaz canım bizim geriliğe genetik dedi doktorlar doğum olana kadar bekledik durmadı da az da olsa kilo alıyorlardı
rumeysattnc Minigiim-vebenn52 normal şartlarda sata göre doğum gerçekleşir ama bazı durumlarda bu değişebiliyor bebeğin gelişimine herhangi bir rahatsızlığı varsa mesela ben 37 haftalığım 36 kontrol gittiğimde bebeğim 3400 kilosu 2.5 hafta önden gidiyor pazartesi doktora gidicem normal doğum düşündüğüm için kilosu 3800 geçtiyse doktorum başlatacak doğumu eğer sezeryan istersem zamanını bekleyecekti
Minigiim-vebenn52 SeydaaYlmz benimde genetik diye düşündüm çünkü bende eşimde 1.60 ız öyle kilolu değiliz