Zeyzeyyy1 Canım kadınlar ben çiçeği burnunda hamileyim. Doktorum tsh hormonumun normal olmadığını ve hemen ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Bu bebişi çok bekledim biraz tedirginim aynı durumu yaşayanlar oldu mu acaba?
Gozdecaner Zeyzeyyy1 TSH düzelmesi için kullanmalısınız bebeğinize kullanmamak daha çok zarar verir geçmiş olsun
Sudelina2 Zeyzeyyy1 bendede çıktı tiroid ilacı verdi onu kullanıyoruz merak etme yani tabiki önemli ama ilaçla düzelen birsey merak etme
dhbetul Zeyzeyyy1 korkma canım benim de aynı oldu 6 haftalıkken başladık sınıra düştü muhtemelen bütün süreç boyunca kullanacağım. Sana da hemen ilaç verirler bir şeycik olmaz.
ikiminikannesi_ Valla tiroit cokbasit bir durum ilk hamileligimde de baştan cikti ilac kullandim geçti ikinci de yine cikti yine başladım ama seker de fırladı ilk haftalarda o bayağı sıkıntıymis ne ilaç ne birsey sadece stres tsh halledilir merak etme
Zeyzeyyy1 Sudelina2 ay valla siz yazdıkça içime su serpildi çok zorlu bir süreç geçirdim beyin kanaması beyin ameliyatı vs beni çok strese soktu şimdi en ufak şeyde evham yapıyorum :)
Sudelina2 Zeyzeyyy1 içinizi ferah tutun hep iyisini düşünün siz iyi oldukça bebişte iyi olur hersey geçici rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏❤️
BusraTi36 Zeyzeyyy1 korkmayın ilk kızımda da yüksekti zekasını etkiler demişlerdi ben ilaçları düzenli kullandım kızım yaşıtlarına göre maşallah çok çok zeki
Ahsksdk Zeyzeyyy1 hamilelikte benimde troid değerim yükseldi levotrion 50mg verdi doktorum 1 ay düzenli kullanımda hemen değerim 1e indi şuanda da 25mg kullanıyorum. Düzenli kullanmaya dikkat edin ve ilacı içince yarım saat bişey yemeyin daha etkili oluyormuş
Busra_27_34_ Zeyzeyyy1 benimde kızım da çok yüksekti normal değil demişti ama ilaçta verilmedi sadece kilo almanı engeller ilk üç ayda çok dikkat etmem gerektiğini söyledi Eee yiyip yiyip kilo almamak kimin hayali değil 😁 Şuan hamileyim direk tiroid hastası diye sisteme geçmişler kanda da zaten yine yüksek çıkmıştı ilk üç ay dikkat et dedi yine ama işin garibi ben ilk üç ay hızlı kilo alıp sonra duruyorum umarim sağlıcakla alırsınız bebisinizi kucağınıza 😊❤️
Annecibebe Zeyzeyyy1 benimde yüksek çıktı 12. Haftamda kullanmaya başladım 27 haftalığım hala kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağım önemli bir konu ilaç verirlerse kullanmalısın bende çok korkmuştum ama hamilelikte olabiliyor maalesef ilaçlarını düzenli kullanman önemli .
Eliiiff_ Zeyzeyyy1 kullanmamak daha büyük zarar verin ben de kullandım hamileliğim boyunca çok şükür bir sıkıntı olmadan doğumu yaptım ☺️ şu an doğum sonrasından mı bilmiyorum ilacı bırakmıştım yeniden aşırı yükseldi 18e tekrar ilaca başladım