1palyaco Egemoms1303 çin takvimini, tazelenen kan falan denedim onlarda kız çıktı 😁 kese de bebek konumuna göre erkek 😁 gördükçe böyle ilginç şeyler dediğin gibi eğlence olsun diye deniyorum bakıyorum hep 😁
1palyaco Kuantimo kesinlikle 🌸 bizimkisi merak yoksa inanacağımızdan değil deneyesi geliyor insanın 😁
MerveninKuzusu 1palyaco benim ilkte bıçağa oturmuştum yengem yapmış erkekti gerçekten , bu kez iki kere yapıldı bana ikisinde de makasa oturdum ama yine erkek dediler 13 haftalık 😂😂
MerveninKuzusu 3438FG haha bak bana da yaptılar oda kız makasa da oturdum iki kez ama erkek dedi doktor 😂
3438FG MerveninKuzusu Benimde hep kız çıktı. Hatta bir tane abla ultarason fotoma bakarak kesinlikle erkek demişti. Herkes kız derken bir o erkek dedi. Tabi inandığımıza değil ama eşimin ailesi ve arkadaşlarım yapmak istemişti bende kırmadım 😂 Sonuç Erkek işte 😂
MerveninKuzusu 3438FG haha eğleniyoruz işte ya napalım baksana 7-8 ay cinsiyeti yanlıs söyleyen doktorlar var daha biz makas bıçak diyoruz 😂😘
inarches 1palyaco Bana annem yaptı ben makasa oturdum ve doğru çıktı benim kızım olacak😇Bende komşuma yaptım bıçağa oturdu onunda doğru çıktı onunda oğluşu olacak😇
inarches 1palyaco Ve çin takvimi pek tutmuyor ama kan yenileme testi şuana kadar etrafımdan hep tuttuğunu duydum yine bende ve komşumda o da tuttu.🤣