Durubebegim Fantastik_leydiyyy kuzum ben çıkıyorum sonra tekrar konuşuruz çay içicez 🥰 kutsal cumartesi yi kutlama saati😁😁
HicretKar Sweety11 havalar ısınanan kadar evde olacaklar zaten, ben battaniye aldım hem evde hem dışarda kullanmaya, akrabalardan yelek-hırka örenler de var, zaten biraz daha hareketlendiklerinde havalar ısınmış olacak inşallah
Sehermahsum7321 Sweety11 bende martta doğum yapacağım kundaklayacagım için sadece üç tane hastane çıkışı aldım :) oğlum da şubatta doğdu öyle fazlasına kaçmadım hep kundakladım için biraz büyüdü ondan sonra aldım elbise
Sweety11 Sehermahsum7321 diğer kızım yazın doğduğu için kış bebeği hakkında fazla bilgim yok battaniyelerle hallederiz inşallah
Buseeghh Gamze_yildirim Gamze_yildirim inşallah çok soğuk olmaz güneşli olur diye dua ediyorum 🙏😅😅 kaç haftalıksınız siz
Melek__55 Sweety11 ben çok kışlık anlmdm mevsimlik çoğunlukla iki tane kalın tulum yelekler aldım zaten ilk iki ay hastane çıkışı giyorlr artı battaniye içinde kundak fln olck yani evin icide sıcak olck gerek yok kışlık almaya bizm de 18mart görünüyor en geç yani Nisan’da yavaştan hava sıcak oluyor bizde zaten gerek duymadım 😶
Sweety11 Melek__55 evet genelde evde oluruz sadece hastane gidiş dönüşlerde bi tık dikkat etmemiz gerekecek
Ymr06 nunusmom bende ankaradayim ilk oğlum 30 mart doğumlu hastaneden çıkışımızda fena soğuk ayaz vardı 😂
Gamze_yildirim Buseeghh ağrılarınız başladı mı benim özellikle 1 haftadır sırt bel ağrım çok aşırı arttı kasığımda fazla hissetmeye başladım bebisi 2.gebeligim
Faide2147 Sweety11 bende şaşıp kaldım ne alacağımı bilmiyorum henüz başlamadım bu ay başlarım ama ne alacağımı kestiremiyorum