zeyd123 Kızlar eşim hediyeni kendin seç dedi altından hiç hoşlanmam takı vs robot süpürge alayım diyorum kullananlar memnun mu veya başka ne isteyebilirimm? 🫶🏻
mervemurat16 zeyd123 ajda bilezikler var ince günlük kullanıma uygun abartıda değil onları çok beğeniyorum onun dışında telefon aldı bana ama bence yatırım amaçlı ve kullanım olarak bilezik-bileklik önerebilirim
Mmeelliikkee zeyd123 dyson bence , robot yerleri çekiyorda ek gıdadan sonra koltuk üstü vs derken hep kendim süpürmek zorunda kalıyorum bir aydır hiç açmamışım bile robot.. tabi farklı teknolojik şeylerde olabilir akıllı saat , telefon…
Bmbe21 zeyd123 ikiz kızlarım var şimdi üçüncü bebeğime hamileyim. İlk kizlarima hamileyken esimden robot süpürge istemistim şu an resmen elim ayağım resmen bizimkinin markası xiomi çok memnunum
karaguzelirem_ Xiaomi den şaşmayın derim annem kullanılıyor memnun , ben Dyson almasaydım robot tercih edebilirdim
zeyd123 mervemurat16 telefonumu yeni aldım 12 bileklik ve bilezik dediğim gibi baget yüzük bile takmayan biriyim sevemiyorum :(
zeyd123 Mmeelliikkee dyson da aşırı pahalı gördüğüm kadarıyla birde ben karışmadan bir şeyler düzelsin istiyorum 😂
cokbilmismom Altın sevmiyorsan kesinlikle robot süpürge al benimkini alalı 3 sene oluyor bu modelin üstüne başka modeller çıktı nette biraz araştır özellikleri karşılaştır. Silmeside olsun haritalandirmasi iyi olsun vs benim ki viomi v3 3 yıldır elim ayağım büyük süpürgeyi sadece aylık temizlikte çıkartıyorum onu dışına robot mük.
2prenses_masal-oyku zeyd123 benim kocamda doğum günü hediyesi olarak robot süpürge almıştı 360 s9 vacuum cleaner marka Xiaomi nin alt markası çok memnunum elim ayağım haftalardır normal süpürge açmadım eve ev pırıl pırıl duruyo arada bi paspas attırıyorum mis 👍🏻 şiddetle tavsiye ederim doğumdan sonrada işime yarıycak baya koltuk üstü falan demiş bi arkadaş ama o kadarınıda eliyle aşağı itiversin canım 😂😂 onuda robottan beklemesin valla eşimden allah bin kere razı olsun hem onu aldı hem doğum hediyesi diye kurutma makinesi aldı hepten rahatladım 🤭