ebru23 Kumral benim 16. hadtadan sonra belli olmaya buyumeye iyice basladi 21. haftadayim bes beslli orda ama bol giyince yine belli degil misafirlikte kac saat oturdum anlamadilar😂😂 boru degil 5 aylik
Enesnazan8181 Kumral bende minyonum minyonlardada erken çıkarmış karın bende 9 haftalık oldum hafiften göbeğim vardı zaten ama bana büyümüş gibi geldi olabilir mi sizce yoksa bana mı öyle geliyor ?☺️
Alyamerve ebru23 bende dar giyince bellı oluyor ama ben zayıf hamıle kaldım 45kıloile ondanşimdi anca anlıyorlar
Cansn 13 haftalığım bazılarına bakıyorum aynı zamanlarda altı aylık gibi benim ne zaman çıkacak diyorum. Hala eski herşeyimi giyebiliyorum. Galiba birilerinin bana hamile demesi için altı aylık olmam gerekiyor.
Almilammm 9.haftadan sonra başladı ama zayıfım diye hemen belli oluyor, ilk gebeliktede aynı olmuştu :)
Tlaytas Alyamerve bende 14 haftaligim pantolonlarim olmuyor ama eşim hala sikayetci gobegin hic yok diye 😒
ebru23 Alyamerve 62yle kaldim 58 e dustum 3. ayda 4 ayda 61 kiloydum yarin asimi olucam orda olcerler kilomu ama esim kilo almadigimi soyluyo 😁
Alyamerve Tlaytas iç karın buyuk galıba ole bısey var benm hıcbıseym olmuyor artk abıye gıycem okdr zayıfmısımki kolum sıgmıo hahhahaa 57kıloyum şuan
Kco 13 haftalik hamileyim ama yaklasik son 3 haftada pantolonlarimi eskisi gibi icerisine rahat sigmamaktayim , göbekten öte gercekten ilk belim kalinlasti ve kalcalarim dolgunlasmaya baslamis , göbegim hic yoktu onceden, simdi ise gobegim cikiyor ama sanki şiskinlik her an sönucek gibi , velhasil vücudum gün gun sekillendiginin farkina variyorum Harika bir duygu , 49 kilo ile hamile kaldim suan 52 kiloyum 13.haftada bu sekilde , kilo idealmidir bu sekilde almam tabi orasini cok bilmiyorum
Rabia06 Kumral benimde 2. Hamileligim 2 sindede 7 aylıktan sonra çıkmaya başladı yani şuan hemen hemen 7 aylıgın içindeym karnım yeni çıktı
melisers 6.aya girerken anca belli olmaya basladi benimde. 24 hafta doldu. Bol giyince hala anlasilmiyor ama gorunsun diye hep dar giyiyorum 😅
Ssraa 12 haftalığız bir iki haftadır kıyafetlerim sıkıyor oturamıyorum pantolonun düğmesini falan açmak durumunda kalıyorum yani büyüdü küçük bir kavun gibi☺️