Fantastik_leydiyyy ikitosbikannesi_ aslen nevsehirliyim doğma büyüme İstanbuldayım @Durubebegim sende istanbulda dimi
Durubebegim Fantastik_leydiyyy evet canm bende istanbuldayım😁 canım arkadaşım vardomm hiç bırakmadı beni ben nerede o orada🤣🤣🤣
nunusmom ikitosbikannesi_ senin adın neeee 😂 akraba çıkarmıyız acaba 😂😂😂😂😂 şaka şaka. Ay ama okuyunca çok şalırdım bu kadr tesadüf olmaz. 😂 bnm nevşehir derinkuyu yazıyor bekarken öyleydi şiödi değişti mi bilmiyorum hiç dikkat etmeddim kız 😂 bende ankarada yaşıyorum. Ama kocaelide doğdum büyüdüm. Snnkine şaşırmamım sebebi de şu. Eşim kırıkkale keskinli 😂kızımın kimlikte öyle yazıyor 😂 annemler dedemler konyalı teyzemle annemde bir müddet kayseri tomarzada kaldılsr annem bekarken daha 😂😂😂
ikitosbikannesi_ nunusmom seninle her türlü hemşeriyiz yani 😊😊😊😊 ismim Ayça memnun oldum. Benim bulunduğum her şehirle bi bağlantın Var 💕
1anne3bebe Hiç Adanalı göremedim 😊 Doğma , büyüme adanalıyım. Diyarbakıra görev için geldim,evlendim kütüğüm Dicle oldu 😁
nunusmom ikitosbikannesi_ 😂😂 evet aynen öyle oldu 😂 ben de Zülal memnun oldummm 😇😇 kaç yaşındasın kaçıncı gebeliğin kaç yıllık evlisin 🤭😅