BurcuAkyol 18 haftalık gebeyim karnım açıyor ve sancıyir diye acile gitmiştim magvital verdiler suda eritilen aranızda kullanan var mı
basinci- BurcuAkyol bende kullanıyorum sol bacağımda uyuşukluk oluyordu benimde sanki böyle damar damar üstüne binmiş gibi özellikle sabah yataktan kalkacağım zaman bi 10 dk falan ağlıyordum resmen kalkamıyordum doktorum bunu verdi ve ilk günden itibaren çok şükür bir daha yaşamadım şuan 3. Kutuma yeni başladım sayılır
canant @BurcuAkyol Ben de kullanıyorum. Bel ağrılarim için vermişti doktor. Ağrılarımi hafifletiyor genel olarak. doğuma kadar kullanacagim
Guler92__ Ben de kullanıyorum açıkçası çok memnunum ocean tablet olanı kullanayım dedim iki gün yaşadım kasik ağrısı sonra tekrardan magvitale döndüm çok iyi geldi bugün doktorum da devam edebilirsin sıkıntı yok ilaçta dedi
Dmrervn Guler92__ yemekle birlikte içiniz diyor nasıl kullandınız. Şimdi karnım tok ama yemek yiyeli 4 saat oldu içebilir miyim acaba
Guler92__ Dmrervn ben akşam yemeğinden yaklaşık 1 2 saat sonra içiyorum hiç bir sıkıntı da olmadı öyle çok kasik ağrısı yalancı sancı çekmiyorum inşallah çekmem tabi daha var 6 hafta gibi