bitanemiz24 Kızlar doğruluğu nedir bilmem ama eltime ankarada bir prof demir hapını gün aşırı al demiş günlük içince emilimi zor oluyormuş öyle bişey dedi
fayting Esenha ay bilmiyorum doktorum böyle dedi panik olma düzenli kullan dedi. Sanırım sonradan düzelmezse dediğinizi yapar 💕
melinda- fayting 13 çok iyi korkacak bişey yok, ben 10.8 ile geziyorum ferritin de düşük bana bile normal diyorlar
Mercimeek fayting et ıspanak felan bunlar hep demirden yüksek besinler ya canım yoğurt ayran ondaki demiri sana vermiyor
fayting Mercimeek ay bunu öğrenmem iyi oldu teşekkür ederim gerçekten 😊 sadece aynı anda yemesek olur dimi mesela öğlen yoğurt yedik ama akşam ıspanak yine mi kötü yapar
melinda- fayting inşallah ama umudum yok kaç aydır yükselmedi ancak hızlı düşmesini engelliyoruz 😞 doğuma az kaldı zaten
545425 Esenha özele gidiyorum ama devlettede gittim yani sadece ilaç verdiler ekstra bir şey söylemediler bana ama bi sonraki muayenemde mutlaka sorucam doktoruma teşekkür ederim bilgilendirme için