sedef_kayakrts Kızlar Çekmeköy de ikametgah ediyorum. 7 haftalık hamileyim. Düzenli gidebileceğim iyi düzgün ilgilenen bir doktor istiyorum. Ve doğumu da aynı şekilde aynı doktora yaptırmak istiyorum tavsiye verin lütfen
Melekabdullah sedef_kayakrts kesinlikle Şükran akalin hic pisman olmazsinin google uzerinden yorumlerina bakabilirsiniz kendi doktorum ikinci bebegimde doktorum simdide ayni eva klinik alemdag caddesinin arkasinda sütçüimamda
Semre1407 sedef_kayakrts bende çekmeköyde otuyorum ✋🏼 çamlıca medipole gidiyorum doktorum Zeynep Elmalı tavsiye ediyorum çok ilgili bir doktor
Zynp_amine sedef_kayakrts emsey hastanesi şule hanım da ikinci bebegimi bir kac gune kucağıma alacağım, cok iyi sakin ve ilgili bir doktor . Şiddetle tavsiye ederim.
cihandurumerve Melekabdullah merhaba konuyla alakasız ama bende şükran hanıma gidiyordum doğumu da onda yaptım çok çok memnundum. Bu yıl 2. Ye gebeyim bir kaç kez gittim ama doğum ücretleri hakkında hiç konuşmadım doğum ücreti aşağı yukarı ne kadar bilginiz var mı?
melisinmutfakblogu Melekabdullah fiyatları nasıl acaba bende umraniye de ikamet ediyrm 17 haftalk oldk bizde
Melekabdullah cihandurumerve ben suan 850ye gidiyorum 2 hafta once bu fiyatti ama yilbasindan sonra bir degisiklik olmusmudur bilmiyorum
Melekabdullah cihandurumerve dogum ucretide kiz kardesim 3 ay once kadr dogum yapmisti medivia da sukran akalinla 15bin vermisti sezeryan diye biliyorum
Melekabdullah sedef_kayakrts 2hafta once 850ye gittim ama yilbasindan sonra fiyat degiskligi olmusmudur bilmiyorum
Melekabdullah melisinmutfakblogu muayene 850idi iki hafta once ama yilbasindan dolayi cikmismidir bilmiyorum 3ay once kadrda kardesim dogum yapti mediviada şukran akalindi doktoru 15bin odedi diye biliyorum