Hilaldabaan leylaaa1268 bugün daha iyi şükür hareketli o gün ben yorulunca demek ki oda yorulmuş dinlenince kendine geldi sanırım 🫠🥹
Arzuanne Benim hep aynı gece hareketli öğlen uyuyor sabah da hareketli 20 lerde de düzeni aynıydı 34 aynı sadece hareketinin gücü arttı daha sert artık
Serendipity16 Arzuanne çoğu kişinin böyle galiba 20. Haftalarda hiç hissetmediğiniz ya da az hissettiğiniz oluyor muydu ?
Misal5 Serendipity16 ben de 20. Haftadayım, sadece sırtüstü yatınca kas gibi atıyor göbeğim. Nereden bastırsam oradan atıyor, seyiriyor gibi daha çok. Onun dışında bi şey hissetmiyorum 🥹 inşallah benek hareketi dediği o’dur 😬
Serendipity16 Misal5 o büyük ihtimal benimde o tarz böyle kalp atışı gibi pıt pıt oluyor elimi koyunca hissediyorum
eyldz44 Misal5 +1 herkes bana diyor ki nasıl hissetmiyorsun hissetmiyorum ya sadece uzanınca göbek atar gibi sağdan soldan atıyor
Misal5 eyldz44 ben bugün ayrıntılı ulturasona girdim ve her şey yolundaydı 🙏🏻 demek ki o atımlar bebek atımı 😬😬
Serendipity16 Misal5 sevindim adınıza benim randevu aldığım yer 22. Haftadan önce bakmıyormuş 18’sinde benimde randevum