aslii57 Betul_sevinc benim 2. Aşılamam tuttu ilki tutmayinca ara vermeye karar verdim o sürede duzenli beslendim paketli gıda asla yemedim çok düzenli yürüdüm 6 7 kg verdim aşılama yaptırdım yine sağlıklı beslendim onun dışında çok bişey yapmadım tuttu Allah’a şükür
merveanne_ tatlibebegim_ aslii57 kızlar bende de pkos var 1 buçuuk yıldır deniyoruz olmadı hep kilo ver kilo ver diyorlar ama veremedim hep yarım kalıyor. bende bıktım artık yarın gidip uygunsa eğer aşılama yaptırmak için görüşeceğiz doktorlar. sizlerin kilosu belirtileri neydi pkosa yönelik
tatlibebegim_ merveanne_ evlenmeden önce 56 kiloydum ama o zamanlarda asla adet olamıyodum kendiliğinden evlendim doğum kontrol hapı vs kullandım adeti düzenlesin diye hormonlarımı mahvetti 72 kiloya kadar çıktım sonradan tüylenme oldu fazlasıyla çenemde falan çıktı
Gokcen35 merveanne_ arkadaşlar ben de vardı. olmadı öok fazla kilo aldım psikojim alt üst oldu denemediğim şey kalmadı en son ünv.hast.bir doçente gittim yumurta takibi yapıp aşılama yaptı. Hiç ama hiç umudum yoktu çünkü kendimi çok yıpratmıştım çünkü bu aşamaya kadar neyse 12.gündü sanrırım testim pozitif çıktı kanda da çıktı allaha şükür en umutsuz olduğum anda oğlum oldu 2 yaşına girecek.ve geçen hafta ikinci kez bu sefer kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim hem de 13.haftalık. yani ben tamamen çocuk düşüncesinden geçtim adetlerim düzensizdi artık 3 ay oldu kafama taktım bi tedavi versin diye şaka gibiydi hamileyim.yani bu mesajımı okuyan arkadaşlar önce allah nasip edecek .tabi ki olmuyorsa kendinizi bu yolda yıpratmadan çok iyi bir doktor bulun .ünv.hast.ek ücret verip doçente gitmiştim.allah razı olsun çok güzel ilgilendi ve işlem başarılı oldu. Doktor çok önemli ilk defa gittiğim doktor özeldeydi ve ısrarla bir sıkıntı var mı diye sormama rağmen polikstik durumu göremedi .hakbuki görüntü belirti oydu.ve en önemlisi psikoloji.Allahım isteyenlere versin bu durumu en iyi yalayan bilir .çok gözyaşı döktüm çok
merveanne_ tatlibebegim_ sizde kilolu hamile kaldınız yani maşallah umarım sorunsuz geçer eğer doğum yapmadıysanız halen, hamilelik süreci nasıl geçiyo peki birde belirtileriniz ne oldu adetiniz de düzenli değilmiş madem
tatlibebegim_ merveanne_ 73le hamile kaldım aşılama oldum yani 70e kadar düştüm hamilelikte şimdi 23 haftalığım geri 72 olmuşum, aşılamanın 10.günü test yaptım o şekil öğrendim, aşılama olmadan öncede adet olamadığım için bütün belirtileri vardı ama olamıyodum
Bbk88 Gokcen35 pkos görüntüsünü nasip göremez ya doktor çok önemli xidden peki asilamada pkoda çok yumurta buyuyorndoyorlar doğru mu