Anneoluyorumm00 zelis63 ayy çok heyecanlı ya inşALLAH tahmin eder ve doğur tahmin olur benimde ilkinde 13 haftada öğrenmiştim şimdi 12 hafta kontrolum var bakalım inşallah öğreniriz hayırlısıyla 😊
[silindi] Anneoluyorumm00 amin inşallah öğrenirsin, ben aldım kucağıma çok şükür şu anda yaklaşık 5 aylık. Sende sağ salim kucağına alırsın inşallah canım🥰🥰🌺🌺
1zehrs Ben oğlumu 11 haftada öğrendim yüzde 90 erkek dedi oğlum oldu bende şimdi cuma ya gidicem 14+4 çok merak ediyorum 😇 inşallah görür
Anneoluyorumm00 1zehrs ayy ne güzel inşALLAH öğreniriz ya bende kızımı 13 haftada öğrenmiştim şimdi ikinciyi çok merak ediyorum sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲❤️
akdogann Anneoluyorumm00 11.haftamda ikili tarama testinde tahmin yaptı 15.haftada net bir şekilde söyledi tahmini doğru çıktı 🤩
Anneoluyorumm00 zelis63 rabbim gönlüne göre versin inşALLAH 🤲 benimde bir kızım var buda oğlan olursa artık bu hamilelik serüvenini kapatmak istiyorum 😁 tabi öncelikle sağlıklı olması gerisi boş ❤️
Ramercan Anneoluyorumm00 geçen gün o kadar özledik ki aylardır görmediğimiz için özele gittik sırf bakmak için 😅
Anneoluyorumm00 Ramercan en iyisini yapmışsınız canım insan görmek istiyor ya 😁ben en son bir ay önce gördüm haftaya konturulum o kadar merak ediyorum ki anlatamam
Anneoluyorumm00 Ramercan en iyisini yapmışsınız canım insan görmek istiyor ya 😁ben en son bir ay önce gördüm haftaya konturulum o kadar merak ediyorum ki anlatamam
zelis63 Anneoluyorumm00 seninde hakkında hayırlısı canm tabi güzel olur bende aynı düşüncedeyim insan ikisinide istiyor
Anneoluyorumm00 Zehraargan benimde inşallah tahminide bulunur ya sağlıkla al kucağına inşALLAH canım 🤲
Anneoluyorumm00 zelis63 aynen canım insan iki meyvayida tatmak istiyor doğrusu hakkımızda hayırlısı olsun