Anneoluyorumm00 Enas2365 benimde konturulum tam senin gibi 11 +5 te inşallah bende öğrenirim ya çok teşekkür ederim 😊
Minezra Anneoluyorumm00 gösterirse öğrenebilirsiniz bir kızımı 12 de öğrendim diğer kızımı 17 de filan
Anneoluyorumm00 Dnmzzeda sağlıkla al kucağına inşALLAH canım 🤲 teşekkür ederim cevap verdiğini için 😊
Anneoluyorumm00 2prensesannesiiii ayy ciddi mi inşallah bizimkide tahminide bulunur ya MaşALLAH Allah bağışlasın canım 🥰
Anneoluyorumm00 dhbetul ay inşALLAH öğrenirsin canım aynen 12 haftada zaten ikili tarama testi yapılıyor inşallah öğreniriz yaa sağlıkla 😊
Anneoluyorumm00 Aysegulllllllll07 anladım canım aynen biraz erken çok merak ediyorum doğrusu benim ilkinde 13 haftada tahminde bulunmuştu dogruda çıktı sonra ki haftlarda bunda biraz daha erken inşallah bir tahminde bulunur ya sağlıkla al kucağına canım 🤲🥰
Anneoluyorumm00 Leylaaaaa ayy ne güzel benim ilkinde 13 haftada yüzde 70 kız demişti 16 17 haftalarda kesinlsemisti sizin çok erken demiş bide yüzde yüz inşALLAH bizim doktora da tahminde bulunur ya sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲
Anneoluyorumm00 Niiisss ayy ne güzel sağlıkla al kucağına inşALLAH canım 🤲 inşallah bizim doktorda tahminde bulunur ya çok heyecanlı 🥰
Anneoluyorumm00 Nurov ay benimde ilkinde 13 haftada söyledi doğru çıktı şimdi çok merak ediyorum tekrardan 😂
Anneoluyorumm00 Ecenur81 ayy acale etmemek gerekiyor sonra düşünsen yanlış çıkıyor bizimde 😁 sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲