Elif_guney 6 haftalık hamileyim bebebigin kalp atışı duyulmadı geçen hafta gittimde haftaya gel dedi kalp atışını görürüz dedi ama göremedik beni tekrardan 8.haftada çağırdı ama 8 hafta çok geç degilmi sicze 6 haftalık bebeğin kalp atışı duyulmamasi normalmi?
Babybal123 Elif_guney canım benim de 6+3 te yolk salc oluşmuş bebek daha görünmüyor deyip 10 gün sonra çağırmıştı kalp atışı için gittiğimde 8 haftalıktı kalp atışını duyduk şuan 16 haftalık olduk çok şükür🥰
sorybaby Elif_guney normal canım benimki 8 haftalikken duyulmuştu çok düşünüp üzme kendini duyacaksin sen de inşallah miniğinin kalbini 🥰
Hulo2105 Elif_guney normall daha korkma canım beni de 8. Haftada çağırdı kalp atışı için. Herkesin gebeliği farklı oluyor erken gören de var geç görende kimseyle kıyaslayıp üzme kendini
Latifeolgn Elif_guney benim geçen hafta 6 haftalıkdı duyuldu ama yeni başlamış derinden geliyordu 8 haftalık tam net olur duymak için
elmaelmaelma Cihaza bağlı olarak duyulamamış olabilir. Benim de 6 haftalıkken duyulmamıştı, 8.haftada tekrar gittim duyuldu. Ayrıca geç döllenme de olabilir sizin. Canınızı sıkmayın. Hayırlısıyla duyarsınız inşallah 8.haftada.
Duyguabay52 Babybal123 bizimde 5+5 de yolk göründü bebeğimiz gözükmedi 6+6 da tekrar gideceğiz inşallah kendisinide kalp atışını görürüz bende ister istemez onu sıkıntı yapıyorum ah şu hormonlar 😊💕
hellomama Benim 7 haftada bile çok derin duyuluyordu net değildi yani, hiç canını sıkma inşallah 8 haftalıkken gittiğinde duyarsın 🥰
Duygu9604 @Elif_guney endişe etmene gerek yok canım geç döllenme olmuş olabilir , bende 6+6 da duydum nerdeyse 7. Haftada yani o yüzden garanti olması adına 8. Haftada çağırmıştır :)
Asiyam__010 Elif_guney canim ben 7 haftalık duydum kızımda 8 haftada duydum yani inşAllah bir problem yoktur ama sanırım normal sesini duymadınız ultrasonda görmedinmi birşeylerin oynadıgını dr göstermedimi yani
B1cnm Hiç canını sıkma ben 5 haftalıken kalbi zayıf atıyor dedi 1 hafta sonra ya atar ya atmaz deyip progestan yazıp yolladı ben tabi ne kadar üzüldüm benim ilk gebeliğim böyle yüzüme söyleyince ertesi gün farklı doktora gitik o zaman bir sıkıntı yoktu doktor çok önemli bu konuda
Babybal123 Duyguabay52 sizi çok iyi anlıyorum bizde o 10 günde neler yaşamıştık. Hatta belirtilerim kaybolmuştu ama çok şükür şuan gayet sağlıklıyız