Pamukkokulum Kızlar soru yukarda orda muayene doğum yapmak istiyorum var mı ıyı bildiğinız iyi doktor
MasalAlparslanMom Pamukkokulum ne muayne için ne doğum için o ve benzeri büyük hastanelerde sabit bir doktor bulamazsınız sizinle ilgilenecek🤗
tugcesakzci Pamukkokulum çoğu devlet hastanesinde sabit bir doktora muayene olamazsınız maalesef doğum için de aynı şey geçerli nöbetçi doltor kimse o yaptırır doğumu
Yigit_Yagiz_Moms Pamukkokulum 20 gün Önce orada doğum yaptım şansınıza kim varsa doğumu o yaptırıyor. Taburcu kağıdımda kadın doktor ismi vardı ama iki tane erkek doktor girdi doğuma kadının yüzünü bile görmedim. Muayenelerde aynı şekilde
Zeyasln Pamukkokulum kontrollere oraya gidiyorum daha aynı asistana bile denk gelmedim doktordan alıyorsun randevu doktoru görmeyi bırak aynı asistan bile görmüyor 😅
elmaelmaelma O tarz hastanelerde muayenelere asistan doktorlar girebiliyor, doğuma da nöbetçi doktor giriyor.
Msydn6 Pamukkokulum en iyileri Demet hanım ve Alper Bey bunlara denk gelirseniz çok şanlısınız ama genelde o gün o saatte kim varsa o giriyor
hilale6161 Pamukkokulum ben orda sezeryan doğum yaptım 5 gün önce asistan doktor ve bitane uzmaan doktor giriyor ameliyata gayet güzeldi. Zaten herşey inanin ne ara oluyo ne ara bitiyo anlamıyosunuz bile