mombarbiee13 Lütfen bilgisi olan yazarsa sevinirim hamilelikte zencefil bal içilir mi çok kötü hastayım ilaç veremiyor doktor c vitamini ihlamur beyran başka ne yapabilirim kızlar
Sevil0404 mombarbiee13 Çok Geçmiş olsun dikkat edin salgın var ben sıcak suya yarım limonu sıkıp biraz da bal katıp içiyorum ve işe yarıyor bende herhangi bi zararını da görmedim (ama kişiden kişiye değişebilir tabi) ama zencefil ve diğer bitkisel çaylar gebelikte biraz riskli diye biliyorum o yüzden ben hiç kullanmadım🌸
Sevil0404 mombarbiee13 Ekstra olarak meyve tüketebilirsiniz mandalina portakal elma vs tabi oda sıcaklığında olsun soğuk tüketmeyin
mombarbiee13 Asiyam__010 ben 1 haftadır hastayım bugün kötüleştim ve evde çocuklarım var maalesef onlarda hasta ne yazık ki
mombarbiee13 Sevil0404 çok teşekkür ederim evde 2 tane küçük çocuklarım olduğu için dikkat etmem gerekiyor birşeyler kullanıp toparlanmam lazım bu limonu da deneyecegım
Asiyam__010 mombarbiee13 benimde kızımda hasta olmustu çok şükür geçti Allah sizede şefa versin inşAllah