e_blue_sky_a birmeleginannesi_ şuan organik kıyma var buzdolabında. Üstünde skt sinden itibaren, 18derecede donmuş ise, 12ay sonra tüketilebilir yazıyor. Donması önemli yani koruyor ürünü
cihangirgozde birmeleginannesi_ cözünüp tekrar donmadıktan sonra bi şey olmaz. burdakiler istiyor ki hamileyiz diye ölelim her şey yasak bunlara
birmeleginannesi_ cihangirgozde ay evet ya çoğu değil ama arada var böyle sadece moral bozmak için yazanlar 🤭
Mutlumomm birmeleginannesi_ Canım bende sürekli buzluktan çıkarıp yemeğimi yapıyorum olsa olurdu ilk hamileliğimden beri ilk defa duyuyorum bunu bir zararı olacağını da düşünmüyorum yani için rahat olsun 😊
birmeleginannesi_ Mutlumomm bende öyle düşünüyorum da öyle öyle denince.. benim buzdolabımda kisliklarim falan da var fasulye vs.. onları bile yiyemez oldum 🙉
Mutlumomm birmeleginannesi_ Ya bunlar bana saçma geliyor sakınılan göze çöp batar diye söz vardır fazla sakınmayacaksın herşeyden canım zararlı olan şeyler belli zaten onu da nefsimiz körelsin diye biry yada iki yiyoruz
Mutlumomm Hiç bir şeyden sakınmadım valla canım yeri geldi dışarıdan yedim yeri geldi abur cuburla beslendim ama sonuç turp gibi oğlum oldu gelişimi o kadar iyiydi ki normal doğum yapamadım sezeryan oldum 😂😂