Minnakmt Kızlar, burnumda et büyümesi var. Bunun için sadece geceleri bu spreylerden kullanmak istiyorum. Yoksa panik atak falan geçiriyorum. 17.haftadayım daha. Daha önce böyle bir şey yaşayıp sürekli sprey kullanıp bebişini sağlıkla kucağına var mı?
Ebegkc Bende gebelik riniti gelişti üçüncü aydan sonra ve hiçbir şekilde açılmıyor burnum herşeyi denedim sanırım gebelik sonuna kadarda devam ediyormuş iliadin kurtarıcım doktorda otrivine pediatrik kullan dedi gün için onu gece yatarken iliadini kullanıyorum bebeğe kanıtlanmış bir zararı yok anne için burun içindeki damarları büzmesi ve bağımlılık yapması dolayısıyla beş günden fazla önerilmiyorlar ama ben doğum sonuna kadar kullanacağım gibi duruyor
Minnakmt Bende de aynı şey var ve çok çaresizim gebelik boyunca her gece sıksam. Bir sorun yaşar mıyız acaba? Bebeğe uzun süreli kullanımda zararı olur mu bir şey dedi mi doktorunuz
Ebegkc Doktorlar bişey demez hepsi kullanmaman lazım diyor ama herhangi bir çözüm önermiyor alerji spreyi burun yıkama losyonları öneriyorlar ama hiçbir işe yaramıyor mecbur kullanıyorum
Fmc Ebegkc kesinlikle işe yaramıyorlar burun spreyi kullanmaktan başka çarem yok benimde burnum %100 kapanıyor gebeliğe bağlı rinit benimki de alerjik .birde şöyle bir durum gelişti burnum tıkalı sinüzit te var bunun için antibiyotik veriyor kbb doktoru onu kullanınca da alerjim iyice azıyor bu sefer burnumun içi şiştiği için nefes alamıyorum
efiss_ Bende hamileliğimin 3. Ayında grip olmuştum doktorum bu spreyi vermişti bağımlılık yaptığını bilmeden uzun süre kullandım ama kullandıkça aşırı bağımlılık yaptı en son eczacı bırakmadığın sürece bu sprey olmadan nefes alamazsın bırakman lazım dedi bıraktım ilk 3 gün çok sorlaniuorsun ama sonra nefes alman normale dönüyor henüz doğum yapmadım bebeğime bir zararı olmamıştır umarım ama mümkün mertebe spreyi kullanmamaya çalışın derim
Nesoruyon 15+6 haftalık hamileyim çok.kotu nefes daralması yaşıyorum özellikle geceleri bu soğukta kapı pencere falan açmak istiyorum birde girip oldum her yerim dökülüyor resmen doktor da otrivine doz ayarlinburun spreyi yazdı 1 mg kullansam bişey olurmu acaba
Minnakmt Doktor yazdıysa kullanın tabi hamilikte de olsa 5 günden fazla kullanılmıyor. Bağımlılıktan dolayu. benim sorduğum 5 günden fazla kullanım çünkü benim 5 günü geçti geceleri sıkıyorum sadece
Nisanur03 Ebegkc doğum yaptınız mı bebekte iyi mi? Doktorum kas ve iskelet sistemini etkileyelir, güçsüzlük olabilir demişti😔
Minnakmt Ebegkc ooff nasıl bir çıkmaza girdik böyle daha da çok var. Bu durum beni umutsuzluğa sokuyor. Bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim ona bile sevinemedim 😔
Ebegkc Minnakmt neden sevinmiyorsun ki en basitinden burun spreyi kullanıyorsun bebeğe zararlı olup olmadığı bile garanti olmayan bişey insanlar ne kadar ağır ilaçlar kullanırken hamileliğini sürdürüyor
Minnakmt Ebegkc işte ne bileyim bir de ilk günkü açıklığı vermiyor. Durum da böyle olunca bir kısır döngüye girmiş olmaktan korkuyorum. İyice burnu mahvedersem, çocuğa bir şey olursa büssürü şey işte 😔 ama haklısın tabi iyi düşünmek lazım. Ah bi de uyuyabilsem😔