Busraabtb Deryagamze Doktor söylediğinde benim aklımda kalan 2.079 kg ama eşimin aklında kalan 2.479 kg perşembe günü kontrolümüz var yine özellikle soracağım bunu 😊
ElifKarata rumeysattnc hey maşallah 🤣🤣 genetik mi sizde kalipli misinz . Yoksa gebelik şekeri felan mi var
rumeysattnc ElifKarata 61 kiloyla hamile kaldım 65 kiloyum işte 😂 şekerim yok genetik galiba bende 3800 doğmuşum oğlum 3730 doğdu
ElifKarata rumeysattnc ay ne güzel böyle hamileliğe can feda kiloda almamışsnz🤣🤣🤣 benmde lk kızım 4550 gram dogmustu 11 kilo almstm smdi 36.haftadaym 10 kilo aldm yine🤣
rumeysattnc ElifKarata ama zayıflamıştım 57.5 kadar şuan 37 haftalığım toplamda 7.5 kilo aldım pazartesi doğuma karar vericez 36 haftamda gittiğimde bebek 3400 dü muhtemelen bu hafta 3800 3900 olmuştur diye düşünüyoruz
rumeysattnc ElifKarata maşallah normal mi sezeryan mı doğdu benim ilk doğum normal inşallah buda normal olur
ElifKarata rumeysattnc sezaryen oldu kız nerde dogurcam 🤣🤣🤣 3.aylik bebe gibiydi görünce anam dedim iyi ki de diretmemmisim normal diye.
rumeysattnc ElifKarata 😂😂😂 yakın zamanda benim görümcem 4250 normal doğum işte normal istediğim için doktor 4 kiloyu geçmeden doğumu başlatacak
ElifKarata rumeysattnc hadi insallah Allah gönlüne göre versin canm 🥰😇 görümcen e de helal olsun dikisi yırtılması felan olmadı mı zorlanmadı mi dogururken
rumeysattnc ElifKarata zorlanmış bebeği bu kadar beklemiyorlardı dikişi oldu amin inşallah rabbim herkese sağsalim bebeklerini almayı nasip eylesin