Psyfatma 22 haftalik hamileyim mart ayinda bir düşük yaşadım. Bu hamileligimde de düşük riski ile 2 kez hastanede yattım sürekli kanamam oldu 2 ay raporluydum yeni ise basladim şükür şuan iyiyim fakat 8 kilo aldım son 10 haftada aldım bu kiloyu çokta yemek yemiyorum aslında biraz yesem siskinlik hissi beni rahatsiz ediyo ama tartıda sürekli kilo aldığımı görmek sinir bozucu 🤦♀️ Bebek saglikli olsun diye multivitamin kan ilaci d vitamini progestan ve haftada bir dusuk ignesi vuruluyorum doktoruma danisicam ilaçlardan aliyoda olabilirim. Gerci bebek saglikli olsun diye her gun ceviz yumurta 2 bardak sut en az bi kase yogurt bir ogun meyve yiyorum bunu da abartiyo olabilirim 🤷♀️ Arada bir bakıyorum buraya hangi haftada kim kaç kilo almış diye. Aslında kıyas yapmak doğru değil en güzeli doktorumuzla yada bir diyetisyenle konuşmak gerçi malesef doktorlarımız sağlık psikolojisinden bi haber olduğu için acımasızca net yorumlar yapıyorlar ama üzülmemek bilincli olmak gerek. Ayrıca sunuda belirtmeliyim bana fazla gelsede kilom, bu haftalarda 4 6.5 kilo arası alimi normalmiş. Düşük kilolu arkadaslarim sizi kirmak veya üzmek değil amacim ama hic kilo almamk yada 2 3 kilo almakta hic sağlıklı değil. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinde gerisi hallolur kilo alma konusumda sanssiz arkadaslarim kendinizi kimseyle kiyaslayip caninizi sıkmayın sağlıcakla kalın 🙋♀️
melisa123 canim benim kiloyu kafana takma Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin ilk hamileligimde 34 haftada 26 kilo aldim maalesef bebegimi kaybettim 2 yil gecti tekrar hamileyim 21 haftalik daha 1 kilo bile almadim yani herkesin hamileligi farkli istersen 30 kilo al siz saglikli olun dogum yaptiktan sonra verirsin kullandigin ilaclari bende kullandim onlar kilo yapmiyo vicudunun ihtiyaci vardir veya kilo almaya cok musaittir alirsin hamileliginin keyfini cikar hic biseyi kafana takma gayette saglikli besleniyosun hic birsey olmaz korkma
Psyfatma melisa123 rabbim sabir versin canım. Bazen fazla dert ediniyoruz malesef. Biz ne kadar kontrolcü olmaya çalışsakta kaygılanmakta hayirlisi Allahtan sağlıcakla alırız bebislerimizi inş kucağımıza 🙏🤗