adaytomomy Bat 14 dün belimin sol tarafı çok ağrıdı bunun dışında bir belirtim yok ama ovulasyon testim bugün yine pik?
Mrszeyna adaytomomy ayy kız adete yakın yurmutlama görüyor olabilirsin bazı hamişler lh testinden hamile olduğunu öğreniyor inşallah seninde öledir 🥰
adaytomomy Bat 14 dün belimin sol tarafı çok ağrıdı bunun dışında bir belirtim yok ama ovulasyon testim bugün yine pik?
adaytomomy Mervee__ kuzu anlamadım diğerleri olamamış ne demek bir de en sondaki bugüne ait koyu geldi bana ama
Gecemavi Senin uzun süre pik çıkmış sanırım bir gebelik testi dene derim testin iki tarafında okuyu çünkü
adaytomomy Gecemavi 2 ocaktan sonra silikleşti aslında testler 15 dkkdan sonra gittkçe koyulaşıyor. Dün gebelik testi yaptım negatifti bugün bir daha deniyim mi
Gecemavi adaytomomy 6ocakta gene pik çıkmış cunku şaşırtıcı yada ikikere yumurtladın buda mümkün yarın tekrarla testi
Gecemavi Bugün çatlamış derken test silik olması lazım çatlaması için farkındaysanız 31ocaktan itibaren özellikle 2ocakta net koyu
adaytomomy Mrszeyna ya inşallah hamileyimdir ama heveslenmek istemiyorum geçen ay 12 gün geciktim sonra adet oldum 😅 hormonlarım değişik çalışıyor bu aralar belki adete yakın yumurtlamadır
Mrszeyna Ozlem3737 malesef o his bendede var toplu internetten almıştım geçen ay hepsini bitirdim merakımdan artık almamaya karar verdim evde test olunca insan dayanamıyor geçen ay 9gün geçıktım adet oldum