sevalciftci Kızlar bacaklarımı kendime doğru çekip oturunca sanki bişey hissediyrum bebekmi orda acaba alt karın orta tarafta
777gonul_ sevalciftci 16+3 haftalık hamileyim bende hiss ediyorum bebeğin hareketlerini 2 cı hamileliğim
Lik Ben de aradı pıt diye atma oluyor. Hafif gıdıklanma karıncalanma. Bazen sağ tarafta sertlik oluyor. Hissetmezsin diyorlar ama bu belirtileri daha önce hiç yaşamadım ki bağırsak hareketi olmadığını ayırt edebiliyorum yani 😂
Seher_bekar07 Bende hissediyorum hemde nett olarak erken diyolar ama valla hiiseettiriyir kızım kendini genelde uzanırken ama
sevalciftci 777gonul_ herkeet olarak değilde şuaan bebek oedaymis gibi değişik hissediyorum bacaklarım değince oraya karnıma gidiklaniyor o tarafa az baskı gelince sonra kalp atışı cihazını denedim bebiş ordaymis kalbini duydum orda🥹
Ahsen_ahsen Bende 15. Haftaya girdim, dediğiniz gibi oturunca kıpırtı gibi bir şey hissediyorum sanki. Hep aynı noktada olması bebek mi acaba dedirtti bana da :) çok heyecanla bekliyorum belirgin şekilde hissedeceğim günleri. Sağlıkla gelsinler inşallah